Εστίαση: Παραδίδουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους οι ιδιοκτήτες καταστημάτων σε Σύνταγμα και σε ολόκληρη την Ελλάδα

Εστίαση: Παραδίδουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους οι ιδιοκτήτες καταστημάτων σε Σύνταγμα και σε ολόκληρη την Ελλάδα

Τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους παραδίδουν σήμερα Τετάρτη επιχειρηματίες του κλάδου κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης που έχουν προγραμματίσει στην πλατεία Συντάγματος, μία μέρα πριν το νέο lockdown στην Αττική.

Ο κλάδος προχωρά στην κινητοποίηση «Τα κλειδιά της εστίασης» μετά από σχετικό κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) καθώς δεν διαθέτει πια «άλλες αντοχές».

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, δηλώνει ότι «στηρίζει σθεναρά τον αγώνα επιβίωσης των επιχειρήσεων Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, που δέχονται τεράστιο πλήγμα λόγω της πανδημίας και κινδυνεύουν από λουκέτα».

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου οι επαγγελματίες της εστίασης θα παραδίδουν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους, υπογράφοντας και τη σχετική «Δήλωση πρώην επαγγελματία Εστίασης». Στην Αθήνα η σχετική δράση πραγματοποιείται στην Πλατεία Συντάγματος από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Μετά τη συλλογή των κλειδιών και την αποστολή τους στην ομοσπονδία, αντιπροσωπεία 99 επαγγελματιών και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Τα κλειδιά των καταστημάτων τους παραδίδουν επίσης οι επιχειρηματίες της εστίασης σε Δράμα, Κομοτηνή, Πύργο, Κοζάνη, Ιωάννινα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter