Έσωσαν τον σκύλο που περιφερόταν με κομμένο λαιμό στην Αρναία Χαλκιδικής

Έσωσαν τον σκύλο που περιφερόταν με κομμένο λαιμό στην Αρναία Χαλκιδικής

Καλό τέλος είχε η περιπέτεια ενός νεαρού σκύλου που περιφερόταν στην Αρναία Χαλκιδικής με κομμένο το λαιμό, αφού είχε μπει μέσα στο δέρμα του το περιλαίμιο!

Σε κτηνιατρείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε τελικά το σκυλί που ζούσε για καιρό με τον λαιμό κομμένο από το περιλαίμιο στην Αρναία Χαλκιδικής. Το ζώο μετά την έκκληση που έκανε μέσω facebook ένας άνδρα ο οποίος ενδιαφέρθηκε για την τύχη του κατάφεραν να το πιάσουν το Σάββατο 25 Μαρτίου τρεις εθελοντές οι οποίοι έβαλαν ηρεμιστικό στην σκυλοτροφή και αφού περιόρισαν το ζώο σ’ ένα ερειπωμένο σπίτι κατάφεραν να το πιάσουν.

Έκκληση για τη σωτηρία του σκύλου είχε κάνει νωρίτερα πολίτης που το είχε βρει και είχε διαπιστώσει τη μεγάλη πληγή που είχε δημιουργηθεί στο σκυλί από το περιλαίμιο. Προφανώς το σκυλί είχε μεγαλώσει το περιλαίμιο και είχε μπει μέσα στο δέρμα του.

Ο ίδιος είχε αφαιρέσει το περιλαίμιο αλλά δεν μπόρεσε να το πιάσει και να το οδηγήσει σε κτηνίατρο.

Όπως είπε η Βασιλική Γιώτα μιλώντας στο zoosos.gr, η ίδια με τον σύζυγο της και μία φίλη της αναζήτησαν αυτό το πλάσμα που υπέφερε τόσο και αφού κατάφεραν να το πιάσουν το πήγαν στον κτηνίατρο. Είναι νεαρό ζώο περίπου 8 μηνών που βασάνισε με την αδιαφορία του ο ιδιοκτήτης του.

Πηγή: zoosos.gr

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212125517631397&set=p.10212125517631397&type=3&theater

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρή εικόνα!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter