«Έθαψε» την επίσκεψη Τσίπρα σε Ντογιάκο το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ

«Έθαψε» την επίσκεψη Τσίπρα σε Ντογιάκο το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ

Χάθηκε στα… ερτζιανά η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο το πρωί της Δευτέρας μετά τις νέες αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο των υποκλοπών, με τον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ να… σφυρίζει αδιάφορα όσον αφορά τη μετάδοση της είδησης.

Στο δελτίο ειδήσεων των 11:30, οι ακροατές ενημερώθηκαν νωρίς – νωρίς για το άρθρο του Γερμανού καγκελάριου Σόλτς, όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία, για το πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο και στη συνέχεια, πληροφορήθηκαν περί… Αρείου Πάγου. Όχι όμως για την επίσκεψη Τσίπρα, αλλά για εκείνη των συνηγόρων υπεράσπισης του πατέρα Αντώνιου για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου». Εν ολίγοις, εάν περίμενε κάποιος να ακούσει έστω μία πρόταση για τη συνάντηση Τσίπρα – Ντογιάκου θα έπρεπε να… αλλάξει ραδιοφωνικό σταθμό!

Τα Μέσα του εν λόγω ομίλου έχουν αναδείξει αρκετές φορές την… εμπάθειά τους στα θέματα που άπτονται της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα ρεπορτάζ τους, ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, ανέφερε ότι την επόμενη Κυριακή θα δώσει την απάντηση γιατί ο ραδιοφωνικός σταθμός του Φαλήρου απέκρυψε την είδηση…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter