Εθεάθη στην Αθήνα ο κ. Πρωθυπουργός!

Εθεάθη στην Αθήνα ο κ. Πρωθυπουργός!
Φωτογραφία αρχείου

Τις κακές γλώσσες θέλησε να σταματήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος κατ’ εξαίρεση αυτή την εβδομάδα βρέθηκε νωρίς-νωρίς τη Δευτέρα στην Αθήνα.

Ο κ. Μητσοτάκης, ηλιοκαμένος και ίσως και κουρασμένος από τις διακοπές του στην Κρήτη εμφανίστηκε σήμερα στην πρωτεύουσα για να επιθεωρήσει και να φωτογραφηθεί στο Κέντρο Ελέγχου του ΑΔΜΗΕ στο Κρυονέρι Αττικής το οποίο δεν έπαθε και καμία καταστροφή κατά την πρόσφατη πυρκαγιά στην περιοχή.

Από εκεί ο κ. πρωθυπουργός συνέστησε στους πολίτες να μην σπαταλούν το μισθό τους στο ρεύμα και να μην φέρουν σε δύσκολη θέση την κυβέρνησή Του με ένα πιθανό blackout εν μέσω καύσωνα.

Αεικίνητος όπως πάντα, τρέχοντας από το Μαράθι στα Φαλάσαρνα και από τα Φαλάσαρνα στην Αθήνα ο κ. πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την πορεία της χώρας όπως και για τα σχέδια των αρμοδίων υπηρεσιών εν μέσω πανδημίας, καύσωνα, πυρκαγιάς, γυναικοκτονιών, εγκλημάτων, οικονομικής κατάρρευσης και σκανδάλων.

Σκεπτικός ο πρωθυπουργός συνέστησε προς του πολίτες πως πρέπει να κάνουν το χρέος τους όσον αφορά την κατανάλωση ρεύματος αποφεύγοντας την σπατάλη των 650 ευρώ που παίρνουν ως δείγμα μισθού.

Ο κ. πρωθυπουργός αποχώρησε το ίδιο σκεπτικός, άγνωστο αν αυτό συμβαίνει λόγω της καταστροφικής πορείας της κυβέρνησής του ή γιατί μελαγχόλησε μακριά από τα τουριστικά θέρετρα υπακούοντας στους ειδικούς image-makers οι οποίοι του συνέστησαν να εμφανιστεί έγκαιρα και να μην αφήσει τον κύριο αντίπαλό του να αλωνίζει μεταξύ κρουσμάτων, καμμένων κτιρίων, αυξημένης εγκληματικότητας και οικονομικής ένδειας…

Εξάλλου δεν είναι κακό να βρίσκεται που και που στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο κάτω-κάτω, το έχει διακοσμήσει η σύζυγός του…

Ε, να μην την προσβάλει…

Υστερόγραφο: Παραμένει άγνωστο αν το επόμενο ΠΣΚΔ ο κ πρωθυπουργός αποδράσει από την πρωτεύουσα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το μεθεπόμενο ΠΣΚΔ, γιορτή της Παναγίας, θα ανάψει κάποιο κερί εκτός Αθηνών και πλησίον των παραλιών…

Υστερόγραφο 2: Το ερώτημα ποιος πληρώνει τα πηγαινέλα του πρωθυπουργού είναι μάλλον λαϊκισμός…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter