Εθνική: Νίκη στο ρελαντί, 2-0 την Μολδαβία

Εθνική: Νίκη στο ρελαντί, 2-0 την Μολδαβία

Η Εθνική ομάδα χωρίς να πατήσει γκάζι, νίκησε στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Nations League την Μολδαβία (2-0) και παρέμεινε στην κορυφή του τρίτου ομίλου.

Ο Φαν’τ Σχιπ παρέταξε την «γαλανόλευκη» με 4-2-3-1 και η έκπληξη ήταν ότι άφησε στο πάγκο τον Φορτούνη, ο οποίος μεσοβδόμαδα σκόραρε στο φιλικό με την Αυστρία. Ο Βλαχοδήμος κάθισε κάτω από τα δοκάρια και όχι ο Μπάρκας, αριστερά έπαιξε ο Γιαννούλης, ως δίδυμο στόπερ ξεκίνησαν οι Τζαβέλλας, Σβάρνας, και ο Χατζηδιάκος αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, λόγω της απουσίας του τραυματία Μπακάκη. Οι Κουρμπέλης, Ζέκα ήταν στον άξονα, οι Λημνιός, Μάνταλος στα δυο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Μπακασέτας είχε ρόλο πίσω από τον Παυλίδη.

Στο πρώτο 45λεπτο η «γαλανόλευκη» ήταν προβλέψιμη, δεν απείλησε την εστία του Ναμάσκο και σκόραρε από την άσπρη βούλα.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα δημιουργήθηκε στο 13’. Ο Ζέκα βρήκε τον Μπακασέτα στην περιοχή, ο οποίος πλάσαρε με το δεξί, αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 35′ ο Μάνταλος πέρασε κάθετη πάσα στον Παυλίδη, που πλάσαρε, όμως ο Ναμάσκο απέκρουσε.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παυλίδης βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, ο Πούσμας του τράβηξε την φανέλα και ο Ολλανδός διαιτητής Ντένις Χίγκλερ σφύριξε πέναλτι, ενώ απέβαλε τον Μολδαβό αμυντικό. Στην εσχάτη των ποινών ευστόχησε ο Μπακασέτας (1-0).

Η εθνική «καθάρισε» με την υπόθεση νίκη στο 50’. Ο Μπακασέτας έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Μάνταλο, αυτός έκανε το κοντρόλ, σούταρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή και έκανε το 2-0.

Στο 77’ ο Μπακασέτας και στο 85’ ο Φορτούνης βρέθηκαν σε θέση βολής, όμως ο Ναμάσκο τους νίκησε.

Στο 87’ ο Ρότα υπέπεσε σε ένα χαζό πέναλτι όταν τράβηξε μέσα στην περιοχή τον Ρέμπιουκ. Ο Μιλιντσεάνου το εκτέλεσε και ο Βλαχοδήμος απέκρουσε την μπάλα με σχετική άνεση.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα ο Φορτούνης με σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι.

Ο Ντ. Χίγκλερ απέβαλε τον Πούσμας και έδειξε κίτρινη κάρτα στους Καϊμάνοφ, Νικολαέσκου, Αρμάς, Ράκου, Ρότα.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Χατζηδιάκος (69’ Ρότα), Κουρμπέλης (83’ Μπουχαλάκης), Ζέκα, Μάνταλος (69’ Φορτούνης), Λημνιός (76’ Πέλκας), Μπακασέτας, Παυλίδης (83’ Φούντας).

Μολδαβία (Ενγκίν Φιράτ): Ναμάσκο, Αρμάς, Πούσμας, Μούντρακ, Πλατίκα, Ρέμπιουκ, Κόσιουκ, Καϊμάνοφ (46’ Επουρεάνου), Ράτα (66’ Μαραντίσι), Ιονίτα (76’ Ράκου), Νικολαέσκου (58’ Μιλιντσεάνου).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter