Εθνική ομάδα: Νίκησε 2-1 το Κόσοβο

Εθνική ομάδα: Νίκησε 2-1 το Κόσοβο

Στη δεύτερη αγωνιστική του Nations League η εθνική ομάδα, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της, νίκησε εκτός έδρας το Κόσοβο με 2-1.

Η “γαλανόλευκη” πέτυχε γκολ από τα… αποδυτήρια. Πριν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό του αγώνα οι διεθνείς βρέθηκαν στην αντεπίθεση, ο Κουλούρης άνοιξε δεξιά στον Λημνιό, αυτός μπήκε στην περιοχή και με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 11’ ο Μπάρκας κράτησε ανέπαφη την εστία του, μετά από πλασέ του Ζενέλι κι αυτές οι δύο φάσεις “σημάδεψαν” το πρώτο ημίχρονο που είχε λίγες ποιοτικές στιγμές.

Η Εθνική έκανε καλό ξεκίνημα και στο δεύτερο μέρος σκόραρε με τον Σιόβα στο 51’, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 82’ με τον Μπ. Μπερίσα, μετά από λάθος επέμβαση του Μπάρκα.

Ο Τσέχος διαιτητής Κράλοβετς έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Β. Μπερίσα, Νουχίου, Μπ. Μπερίσα, Κουλούρη, Κουρμπέλης

Kόσοβο: Ουικάνι, Χαντεργκιονάι, Αλίτι, Ραχμάνι, Βοϊβόντα (58’ Ρασκάβ), Β. Μπερίσα, Ντρέσεβιτς, Χαλίμι (55’ Χαλάνι), Ζενέλι (53’ Μπ. Μπερίσα), Σελίνα, Νουχίου

Eλλάδα (Τζον Φαντ Σιπ): Μπάρκας, Γιαννούλης, Σταφυλίδης (39’ Σιόβας), Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης (60’ Μασούρας), Λημνιός, Μπακασέτας, Κουλούρης (83’ Μάνταλος).

**Τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή της Εθνικής Ομάδας άγνωστοι πέταξαν κροτίδες. Υπήρξε όμως αστυνομική δύναμη η οποία παρενέβη και δεν υπήρξε συνέχεια. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter