Εθνική ομάδα: Πέντε νέοι στην 24αδα του Σκίμπε για τη Βοσνία

Εθνική ομάδα: Πέντε νέοι στην 24αδα του Σκίμπε για τη Βοσνία

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, ανακοίνωσε σήμερα (1/6) την προεπιλογή της εθνικής ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Βοσνία στην Ζένιτσα, την Παρασκευή 9 Ιουνίου

Ο Γερμανός κόουτς κάλεσε 5 νέα πρόσωπα στην ομάδα, αφού είναι γνωστό ότι δεν θα έχει στη διάθεση του πέντε βασικά στελέχη είτε λόγω τραυματισμού είτε τιμωριών. Στις θέσεις τους κάλεσε τον Ανδρέα Γιαννιώτη του Πανιωνίου (αντί του Παναγιώτη Γλύκου που τραυματίστηκε πρόσφατα και θα μείνει εκτός δράσης για 8 μήνες), αλλά και τους Ρέτσο (Ολυμπιακός), Λυκογιάννη (Στουρμ Γκρατς), Κουρμπέλη (Παναθηναϊκός) και Δώνη (Νις). Υπενθυμίζουμε ότι ο Σκίμπε δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τιμωρημένους Τζαβέλλα, Σάμαρη, Ταχτσίδη και Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά οι 24 παίκτες που επιλέχθηκαν από τον Σκίμπε: Καπίνο, Καρνέζης, Γιαννιώτης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Ρέτσος, Τοροσίδης, Λυκογιάννης, Σταφυλίδης, Κουτρουμπής, Μανιάτης, Τζιώλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Ζέκα, Μπακασέτας, Μάνταλος, Φορτούνης, Δώνης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Βέλλιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter