Εθνική πόλο: Παραιτήθηκε ο Σάκης Κεχαγιάς

Εθνική πόλο: Παραιτήθηκε ο Σάκης Κεχαγιάς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών αποτελεί ο Σάκης Κεχαγιάς, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

 Το διοικητικό συβμούλιο της ΚΟΕ, σε έκτακτη συνεδρίασή του, έκανε δεκτή την παραίτηση του ομοσπονδιακού τεχνικού και αποφάσισε να επαναφέρει στο «τιμόνι» της ομάδας τον Γιώργο Μορφέση, ο οποίος είχε αποχωρήσει στα τέλη του 2015, αφήνοντας τη θέση του στον… Κεχαγιά. 

Ο Μορφέσης θα διατηρήσει παράλληλα τη θέση του τεχνικού διευθυντή υδατοσφαίρισης στην ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ:

“Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών Σάκης Κεχαγιάς υπέβαλε εγγράφως την παραίτηση από τα καθήκοντα του, ζητώντας να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία του με την ΚΟΕ, τονίζοντας ότι αυτή οφείλεται σε καθαρά προσωπικούς λόγους.

Ο κ. Κεχαγιάς ευχαρίστησε ολόθερμα την Ομοσπονδία για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, σε έκτακτη συνεδρίαση του, έκανε δεκτή ομόφωνα την παραίτηση του κ. Κεχαγιά και αποφάσισε όπως αναθέσει καθήκοντα ομοσπονδιακού τεχνικού στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών στον επί σειρά ετών προπονητή της και πλέον πετυχημένο Έλληνα τεχνικό ομαδικών αθλημάτων (9 Μετάλλια και άλλα 2 ως συνεργάτης) Γιώργο Μορφέση.

Ο Γιώργος Μορφέσης παράλληλα, θα συνεχίσει να ασκεί και τα καθήκοντα του ως Τεχνικός Διευθυντής υδατοσφαίρισης της Ομοσπονδίας.”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter