Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών: Αναληθές δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» για την κόρη της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

Αναληθές, χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (ΕΣΔι) στη Θεσσαλονίκη, σημερινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», σύμφωνα με το οποίο η κόρη της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου είναι σπουδάστρια της ΕΣΔι.

Σε ανακοίνωσή που υπογράφει ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και Γενικός Διευθυντής της Σχολής, Δημήτριος Κρανής, αναφέρονται τα εξής:

«Η ανάρτηση στις 29.5.2019 στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κειμένου, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ως πληροφορία ότι η κόρη της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου είναι σπουδάστρια της ΕΣΔι, μολονότι επιλαχούσα στο σχετικό διαγωνισμό, είναι αναληθής».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.