Εθνική Τράπεζα: Η «μεγάλη μας φίλη» δεν ενδιαφέρεται για παλαιές ατασθαλίες στελεχών της

Κρατική τράπεζα η Εθνική, τα χρήματα πολύ μεγάλου αριθμού πολιτών διαχειρίζεται, αλλά δεν ενδιαφέρεται να ελέγξει παλαιές ατασθαλίες στελεχών της.

Έτσι όπως προκύπτει από την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας δεν πρόκειται να ανακινήσει παλαιές υποθέσεις περί ευθύνης στελεχών, όπως μεταφέρουν κύκλοι κοντά στην τράπεζα στο euro2day που δημοσίευσε την είδηση.

Στη σχετική απόφαση κατέληξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού αξιολόγησαν και έκριναν όλα τα στοιχεία επί των υποθέσεων αυτών, μετά από αναλυτική ενημέρωση, με τη συνδρομή μάλιστα ελεγκτικής εταιρείας διεθνούς κύρους και συμπληρωματικών γνωματεύσεων ανεξάρτητων νομικών συμβούλων.

Πολύ επιείκεια επικρατεί εκεί στα κεντρικά της «μεγάλης μας φίλης» την περίοδο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.