Εθνική Ασφαλιστική: Επέκταση συνεργασίας με τα HealthSpot του Ομίλου HHG

Εθνική Ασφαλιστική: Επέκταση συνεργασίας με τα HealthSpot του Ομίλου HHG

Η Εθνική Ασφαλιστική επεκτείνει τη συνεργασία της με τα HealthSpot του Ομίλου HHG

Οι ασφαλισμένοι με ομαδικό ασφαλιστήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής θα έχουν πρόσβαση στα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot του Ομίλου HHG καθώς και σε επιλεγμένες κλινικές του ίδιου Ομίλου

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της προς τους ασφαλισμένους της με ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ανακοινώνει ότι στο εκτεταμένο δίκτυο των συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων της Βιοιατρικής, προστίθενται και τα διαγνωστικά κέντρα των HealthSpot του Ομίλου HHG, καθώς και τα εξωτερικά ιατρεία επιλεγμένων νοσοκομείων του ίδιου Ομίλου.

Ο κ. Η. Δασκαλόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ασφαλίσεων στην Εθνική Ασφαλιστική, δήλωσε: «Στην Εθνική Ασφαλιστική βάζουμε πάντα σε προτεραιότητα τον ασφαλισμένο και τις ανάγκες του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με τα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot του Ομίλου HHG, αλλά και με τις κλινικές του ίδιου Ομίλου, καθώς έτσι παρέχουμε στους ασφαλισμένους μας αμεσότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και διασφαλίζουμε την αναβαθμισμένη εξυπηρέτησή τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter