Εθνική Ελλάδας: Ο Φαν’τ Σχιπ εξήγησε γιατί κάλεσε Σάλιακα, Κούτρη και Πούγγουρα

Εθνική Ελλάδας: Ο Φαν’τ Σχιπ εξήγησε γιατί κάλεσε Σάλιακα, Κούτρη και Πούγγουρα

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν’τ Σχιπ μίλησε για τα δύο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με αντιπάλους το Βέλγιο (3/6) και τη Νορβηγία (6/6) και αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να καλέσει τους Σάλιακα, Κούτρη και Πούγγουρα.

«Είναι σημαντικό που θα έχουμε δύο αγώνες και είναι πάντα θετικό να αντιμετωπίζεις δυνατούς αντιπάλους. Για το Βέλγιο περιττεύουν τα πολλά λόγια, καθώς είναι η Νο1 ομάδα στη βαθμολογία της FIFA εδώ και καιρό. Διαθέτει παίκτες με μοναδική ποιότητα, οπότε για την ομάδα και τους παίκτες μας θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Θα έχουν κίνητρο και αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε να παίξουμε με το Βέλγιο, καθώς επίσης με τη Νορβηγία με ποιοτικούς παίκτες όπως ο Χάαλαντ και ο Όντεγκααρντ», δήλωσε ο Φαν’τ Σχιπ, ο οποίος πρόσθεσε:

«Η Νορβηγία είναι καλή ατομικά, αλλά και ως ομάδα. Γι’ αυτό τον λόγο χρειαζόμαστε αυτές τις αγωνιστικές εμπειρίες. Για να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο στους αγώνες με το Κόσοβο και τη Σουηδία. Αναζητούμε πάντα παίκτες που στη διάρκεια της σεζόν προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις. Για παράδειγμα, ο Σάλιακας του ΠΑΣ Γιάννινα είχε μια καλή σεζόν και από την πλευρά στην οποία αγωνίζεται χρειαζόμαστε περισσότερο βάθος στις επιλογές. Είναι, λοιπόν, μια καλή ευκαιρία να τον έχουμε κοντά μας, να τον δούμε στις προπονήσεις και ίσως να αγωνίζεται».

Ο προπονητής της Εθνικής κατέληξε λέγοντας ότι «ο Κούτρης επιστρέφει και τα πηγαίνει πολύ καλά στη Γερμανία. Ο Πούγγουρας είναι επίσης ένας παίκτης που επιθυμούσαμε να δούμε από κοντά και η δεδομένη χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να το κάνουμε».

Από τους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Ζέκα: «Νιώθω πολύ καλά, πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι ωραίο να παίζω με την Εθνική. Έχουμε δύο σημαντικά φιλικά, για να βρούμε λύσεις για τα υπόλοιπα παιχνίδια, να δούμε τι λάθη έχουμε κάνει και να τα βελτιώσουμε. Είναι φιλικά, αλλά θέλουμε να νικήσουμε».

Για τα δύο παιχνίδια στην αποστολή συμμετέχουν οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Ανδρούτσος, Σάλιακας, Παπαδόπουλος, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Γιαννούλης, Κούτρης, Ζέκα, Σιώπης, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Πέλκας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Τζόλης, Μασούρας, Δουβίκας, Παυλίδης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter