Εθνική μπάσκετ: Ξεκίνημα χωρίς Παπαπέτρου, αμφίβολος ο Σλούκας

Εθνική μπάσκετ: Ξεκίνημα χωρίς Παπαπέτρου, αμφίβολος ο Σλούκας

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου και με αμφίβολο τον Κώστα Σλούκα θα προετοιμαστεί η Εθνική Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ στις 2-7 Ιουλίου. Η πρώτη συγκέντρωση ορίστηκε για τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα πάρουν ολιγοήμερη άδεια για να ξεκουραστούν.

«Η απόφαση είναι καθαρά προσωπική. Όσο και να θέλω να βρίσκομαι εκεί μαζί με τους συμπαίκτες μου, την δεδομένη στιγμή πρέπει να ακούσω και να σεβαστώ το σώμα μου», αναφέρει ο Παπαπέτρου στη σχετική ανάρτηση. Ο Σλούκας τραυματίστηκε στη γάμπα στους τελικούς της Basket League. Ο Βασίλης Σπανούλης κάλεσε τον Λευτέρη Μαντζούκα, ενώ στις προπονήσεις θα συμμετάσχει και ο Γιώργος Τανούλης.

Εκτός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του, στο προσκλητήριο του νέου Ομοσπονδιακού βρίσκονται και οι Καλάθης, Γουόκαπ, Mωραΐτης, Λούντζης, Καλαϊτζάκης, Τολιόπουλος, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Μήτογλου, Χαραλαμπόπουλος, Κουζέλογλου, Αβδάλας, Χουγκάζ, Παπαγιάννης, Κ. Αντετοκούνμπο. Αποκλείστηκαν ο τραυματίας Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Ρογκαβόπουλος, που ζήτησε εξαίρεση.

Το πρώτο τεστ έχει οριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή με αντίπαλο την Πολωνία, ενώ στο τουρνουά «Ακρόπολις» (25-27 Ιουνίου) η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο και τις Μπαχάμες.

Διαβάστε επίσης 

Ηχηρή παρέμβαση Χάρη Δούκα: Να δώσουμε τον λόγο στη βάση του ΠΑΣΟΚ

ΣΥΡΙΖΑ: Επανεκκίνηση, κύριε Μητσοτάκη, δεν γίνεται με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες

Ηλεκτροπληξία στα νοικοκυριά με το τιμολόγιο Σκυλακάκη – Η κυβέρνηση αφήνει ανενόχλητες τις εταιρείες να κερδοσκοπούν

Ανασχηματισμός «ήττας»: Όμηρος εσωκομματικών ισορροπιών ο Μητσοτάκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter