Εθνική Ομάδα: Εχασε αρκετές ευκαιρίες, έμεινε στο 0-0 με την Λιθουανία

Εθνική Ομάδα: Εχασε αρκετές ευκαιρίες, έμεινε στο 0-0 με την Λιθουανία

Η Εθνική Ομάδα στο πρώτο της παιχνίδι στην OPAP Arena δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, δεν μπόρεσε όμως να βρει… στόχο και έμεινε στο 0-0 με τη Λιθουανία.

Ο αγώνας ήταν φιλικός, αλλά οι διεθνείς μας κυνήγησαν το γκολ από το ξεκίνημα του. Ο Παυλίδης στο 3’ αστόχησε μέσα από την περιοχή, ενώ στο 7’ ήταν η σειρά του Σιώπη να αστοχήσει. Στο 16’ και το 32΄ο Μασούρας δεν «είδε» δίκτυα, όπως και ο Παυλίδης στο 32’. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η «γαλανόλευκη» απείλησε άλλες τρεις φορές, χωρίς να είναι αποτελεσματική.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε για την Εθνική μας. Στο 50’ ο Ζούμπας νίκησε τον Μπακασέτα, ενώ οι Λιθουανοί έκαναν την πρώτη τους φάση στο 57’ με τον Σιργκέντας.

Για την Εθνική μας η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 83’ όταν το σουτ του Γιαννούλη απομάκρυνε πάνω από την γραμμή ο Μπαραβίκας.

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογιέτ): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας (22′ λ.τρ. Γιαννούλης), Σιώπης, Μάνταλος, Μπακασέτας (69′ Κωνσταντέλιας), Μασούρας (81′ Παπανικολάου), Φορτούνης (80′ Λημνιός), Παυλίδης (69′ Γιακουμάκης).

Λιθουανία (Εντγκάρας Γιανκάουσκας): Ζούμπας, Λασίτσκας, Καζουκόλοβας, Γκιρντβάινις (46′ Αρμάλας), Μπενέτα (46′ Μπαραβίκας), Ρομανόφσκι (56′ Σιργκέντας), Σλίβκα (78′ Σίμκους), Γκινέιτις, Νοβίκοβας, Τσέρνιχ (61′ Ούπστας), Παουλάουσκας (46′ Λαουκζέμις).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter