Εθνική Ομάδα: Ξεκίνημα με το «δεξί» στα προκριματικά του Euro 2024 – Τριάρα κόντρα στο Γιβραλτάρ

Εθνική Ομάδα: Ξεκίνημα με το «δεξί» στα προκριματικά του Euro 2024 – Τριάρα κόντρα στο Γιβραλτάρ

Με το «δεξί» μπήκε στα προκριματικά του Euro 2024 η Εθνική μας, επικρατώντας με 3-0 στο Στάδιο Αλγκάβρε του Γιβραλτάρ που είναι η ασθενέστερη ομάδα του ομίλου μας.

Η πρώτη υποψία φάσης έγινε στο 6’ όταν μετά από σέντρα του Τσιμίκα, ο Γιακουμάκης έπιασε την κεφαλιά, χωρίς να ανησυχήσει ο Κόλινγκ.

Το σκορ άνοιξε στο 11’. Ο Μάνταλος έκανε το γέμισμα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μπάλντοκ, ο οποίος πάσαρε στον Μασούρα που με συρτό σουτ έκανε το 1-0 για την Ελλάδα.

Στο 24’ ο Γιακουμάκης, μετά από πάσα του Μάνταλου, βρέθηκε με την μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά αστόχησε.

Στο 30’ ο Τσιμίκας σέντραρε, ο Γιακουμάκης έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά, όμως και πάλι δεν βρήκε στόχο.

Στο 34’ ο Τσιμίκας έβγαλε νέα σέντρα, ο Μασούρας κέρδισε την κεφαλιά, ο Μάνταλος πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας, χωρίς να μπορέσει να την στείλει στα δίκτυα.

Στο 36’ οι διεθνείς μας έκρυψαν την μπάλα. Ο Μπακασέτας τροφοδότησε τον Μπάλντοκ, αυτός  άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια στον Πέλκα, ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 41’ ο Κόλινγκ απέκρουσε σουτ του Μάνταλου και στο 45’ έγινε το 2-0. Ο Πέλκας έστρωσε την μπάλα στον Σιώπη, ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίκτυα.

Το 3-0 έγινε στο 58’. Ο Μάνταλος έβγαλε εκπληκτική ασίστ στον Μπακασέτα, ο οποίος κατέβασε την μπάλα και το πλασέ του ήταν εύστοχο.

Στο 70’ ο Παυλίδης σούταρε μέσα από την περιοχή «σημαδεύοντας» το δοκάρι και στο 73’ ήταν η σειρά του Μάνταλου με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στο δοκάρι. Τρία γκολ και τρία δοκάρια για την «γαλανόλευκη».

Ο Κωνσταντέλιας στο ντεμπούτο του με την Εθνική λίγο έλειψε να σκοράρει στο 91′.

Ο Ρόχιτ Σάγκι (Νορβηγία) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Τσιμίκα.

Γιβραλτάρ: Κόλινγκ, Ολιβέρο, Τσιπολίνα, Σάρτζεντ, Βαλαρίνο (62’ Κούμπες), Τορίγια (62’ Μουελχί), Μπρίτο (86’ Τζόλεϊ), Λόπες, Ρόναν (86’ Γ. Τσιπολίνα), Γουόκερ, Κασιάρο (85’ Στίχε).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας (86’ Γιαννούλης), Σιώπης, Μπακασέτας (70’ Φορτούνης),  Μάνταλος, Μασούρας (86’ Χατζηγιοβάνης), Πέλκας (62’ Κωνσταντέλιας), Γιακουμάκης (62’ Παυλίδης).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter