Εθνική πόλο γυναικών: Με άνεση στις «4» της Ευρώπης, 15-7 την Γαλλία (Video)

Εθνική πόλο γυναικών: Με άνεση στις «4» της Ευρώπης, 15-7 την Γαλλία (Video)

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών νίκησε άνετα με 15-7 τη Γαλλία, που προπονεί ο παλιός Ελληνας διεθνής άσος της Βουλιαγμένης και της εθνικής ομάδας, Τεό Λοράντος, και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας, εκεί όπου μεθαύριο Πέμπτη θα παλέψει με την Ισπανία για μια θέση στον σαββατιάτικο τελικό της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου μπήκαν δυνατά στον προημιτελικό και προηγήθηκαν 3-0. Ομως χαλάρωσαν στη συνέχεια και οι Γαλλίδες έφτασαν στην ανατροπή με 3-4, με την εθνική μας να μένει σχεδόν 10 λεπτά χωρίς να σκοράρει. Ομως στο β’ μέρος η εθνική με άμυνα μπετόν βρήκε λύσεις και στην επίθεση και δεν άφησε περιθώρια στη Γαλλία, κλείνοντας την 3η περίοδο με 10-6.

Στην τελευταία περίοδο οι Ελληνίδες έπαιξαν και με τον χρόνο και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση με 15-7.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-4, 4-1, 5-1.

Ελλάδα (Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 1, Ασημάκη, Πάτρα, Νίνου 4, Σάντα 1, Γιαννοπούλου 2, Τορνάρου, Σταματοπούλου.

Γαλλία (Λοράντος): Ρικράβ, Αντρέ, Αρτνί, Μπουλουμπακτσί 1, Ζιλέ 1, Χέρτζκα, Νταλουί 1, Μπατού 1, Βερνού, Ραντοσάβλιεβιτς 1, Ρασπό, Νταουλέ 2, Μαρτινό-Περέ.







Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter