Εθνική: Στόχος η νίκη με τη Σουηδία για να ελπίζει σε πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ

Εθνική: Στόχος η νίκη με τη Σουηδία για να ελπίζει σε πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ

Η Εθνική Ομάδα το περασμένο Σάββατο επικράτησε 2-0 της Γεωργίας και για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ πρέπει να περάσει σήμερα το βράδυ (21.45) νικηφόρα και από το Friends Arena με αντίπαλο την ισχυρή Σουηδία.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας και τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Κώστας Σταφυλλίδης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν’τ Σχιπ δεν πρόκειται να αλλάξει το σύστημα (3-4-3) και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια και Σταφυλίδη, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο στην άμυνα. Δεξιά κι αριστερά στα άκρα θα είναι οι Ανδρούτσος και Τσιμίκας αντίστοιχα, ενώ στη μεσαία γραμμή ο Σιώπης θα παραμείνει στο πλευρό του Μπουχαλάκη. Μασούρας και Μπακασέτας θα έχουν ελεύθερο ρόλο στη μεσοεπιθετική γραμμή και ο Παυλίδης θα είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Φαν’τ Σχιπ στις δηλώσεις του επισήμανε ότι «δεν μπαίνουμε με τη νοοτροπία του αουτσάιντερ. Θέλουμε να παίξουμε και να νικήσουμε. Να αξιοποιήσουμε τους ανοιχτούς χώρους. Ξέρουμε πόσο πολύ το θέλει και η Σουηδία για την πρώτη θέση του ομίλου. Όμως θέλουμε και εμείς το ίδιο. Προετοιμάζουμε το ματς όσο καλύτερα μπορούμε. Παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο και είναι μία πολύ πρόκληση για τους παίκτες».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, επέλεξε για την ομάδα του σύστημα 4-4-2 με την ακόλουθη ενδεκάδα: Ρόμπιν Όλσεν, Εμίλ Κραφτ, Βίκτορ Λιντέλεφ, Μάρκους Ντάνιελσον, Λούντβιχ Αουγκούστινσον, Βίκτορ Κλάεσον, Άλμπιν Έκνταλ, Κρίστοφερ Όλσον, Εμίλ Φόρσμπεργκ, Αλεξάντερ Ίσακ, Ρόμπιν Κουάιζον.

Οι Σουηδοί ανακοίνωσαν sold-out για το ματς κάτι που σημαίνει ότι διατέθηκαν 50.653 εισιτήρια και το στάδιο Friends Arena στην Σόλνα θα είναι κατάμεστο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter