Εθνικό Λαχείο: Στις 27 Μαρτίου η πρώτη κλήρωση-Εγγυημένο έπαθλο 1 εκατ. ευρώ στον Πρώτο Λαχνό

Εθνικό Λαχείο: Στις 27 Μαρτίου η πρώτη κλήρωση-Εγγυημένο έπαθλο 1 εκατ. ευρώ στον Πρώτο Λαχνό

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη των κληρώσεων της 264ης έκδοσης του Εθνικού Λαχείου, με το εγγυημένο έπαθλο του 1 εκατ. ευρώ στον Πρώτο Λαχνό και πολλά ενδιάμεσα κέρδη να περιμένουν τους νικητές. Η πρώτη κλήρωση της νέας έκδοσης θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου, ενώ η τελευταία στις 24 Μαΐου.  Οι λαχνοί του παιχνιδιού είναι διαθέσιμοι στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στους λαχειοπώλες όλης της χώρας. Το Εθνικό Λαχείο κυκλοφορεί για κάθε κλήρωση σε δεκάδες αξίας 40 ευρώ, ενώ η αξία του κάθε τεμαχίου γραμματίου ανέρχεται στα 4 ευρώ.

 Πώς παίζεται

Σε κάθε έκδοση πραγματοποιούνται διαδοχικές κληρώσεις, με πολλά ενδιάμεσα έπαθλα. Συγκεκριμένα, στο Εθνικό Λαχείο διεξάγονται τέσσερις κληρώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν υπό-κληρώσεις όπου και αναδεικνύονται ένας ή περισσότεροι τυχεροί αριθμοί. Κάθε αριθμός που κληρώνεται βγαίνει από το παιχνίδι αυξάνοντας τις πιθανότητες των λαχνών που απομένουν μέχρι και την τελευταία κλήρωση κάθε έκδοσης, στην οποία κληρώνεται ο Πρώτος Λαχνός του 1 εκατ. ευρώ.

Οι ανανεώσεις

Αν μετά το πέρας μιας κλήρωσης  δεν κληρωθεί ο αριθμός του παίκτη ή η χιλιάδα στην οποία ανήκει, ο παίκτης συνεχίζει στο παιχνίδι με τον ίδιο αριθμό. Προμηθεύεται το λαχείο της επόμενης κλήρωσης, το αργότερο μια μέρα πριν από αυτή. Έτσι, καθένας μπορεί με μόλις τέσσερις ανανεώσεις, να συμμετάσχει σε ακόμα περισσότερες κληρώσεις για ενδιάμεσα κέρδη πριν τη μεγάλη κλήρωση του Πρώτου Λαχνού.

Το πρόγραμμα της 264ης έκδοσης

Οι κληρώσεις του Εθνικού Λαχείου για την 264η έκδοση ξεκινούν με την Α’ κλήρωση στις 27 Μαρτίου. Ακολουθεί η Β’ κλήρωση στις 9 Απριλίου, ενώ  η  Γ’ κλήρωση θα ξεκινήσει στις 22 Απριλίου. Η Δ’ Κλήρωση ξεκινά από τις 13 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 24 Μαΐου, όπου κληρώνεται και το μεγάλο έπαθλο του 1 εκατ. ευρώ.

Τα τυχερά καταστήματα της 263ης έκδοσης

Ο αριθμός 103893 ήταν και ο τυχερός στην κλήρωση της 263ης έκδοσης, με δύο νικητές να μοιράζονται το μεγάλο έπαθλο του 1 εκατ. ευρώ. Οι μεγάλοι τυχεροί είχαν προμηθευτεί τους λαχνούς τους από καταστήματα ΟΠΑΠ στον Γέρακα και στη Λούτσα, κερδίζοντας 500.000 ευρώ ο καθένας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter