Εθνικό Θέατρο: διαδικτυακές προβολές παιδικών παραστάσεων

Εθνικό Θέατρο: διαδικτυακές προβολές παιδικών παραστάσεων

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Εθνικού Θεάτρου για ανάπτυξη εναλλακτικών τρόπων πρόσβασης του κοινού στον πολιτισμό, αυτό το Σαββατοκύριακο θα προβληθεί διαδικτυακά η παράσταση “Χίλιες και Μία Ιστορίες” του Μ. Κέννυ, σε σκηνοθεσία Β. Ατταριάν και Μ. Μακρίδη.

Η παράσταση -που διακόπηκε απότομα- θα προβληθεί τις ώρες που παιζόταν και στο θέατρο, δηλαδή το Σάββατο 4/4 στις 17:00 και την Κυριακή 5/4 στις 12:00.

Οι προβολές θα είναι διαθέσιμες στο site του Ε.Θ (www.n-t.gr) έως και 30′ μετά την προγραμματισμένη έναρξη, ενώ θα έχει κανείς τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσει και από τις ιστοσελίδες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την υπόθεση της παράστασης “Χίλιες και Μία Ιστορίες” και να δείτε τους συντελεστές (www.n-t.gr/el/events/Xilies_kai_mia_istories). Σας θυμίζουμε επίσης πως στο ψηφιακό αρχείο του ΕΘ (www.nt-archive.gr/) μπορεί κανείς να δει διαδικτυακά δεκάδες παιδικές παραστάσεις προηγούμενων ετών.

“Την επόμενη εβδομάδα θα επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και για τις υπόλοιπες διαδικτυακές μας δράσεις που θα εμπλέξουν τους συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας εργαστήρια σ’ ένα διαδραστικό πρόγραμμα συνδημιουργίας… από απόσταση. Περισσότερα σύντομα. Μέχρι τότε καλή δύναμη και υγεία σε όλους” μας λέει η Τζούλια Διαμαντοπούλου, Συνεργάτης στο “Μικρό Εθνικό” του Εθνικού Θεάτρου.

INFO www.n-t.gr, Σάββατο 4/4, 17:00 και Κυριακή 5/4, 12:00.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter