Έθνος: Ο μήνας έκλεισε με τρεις απολύσεις δημοσιογράφων

Έθνος: Ο μήνας έκλεισε με τρεις απολύσεις δημοσιογράφων

Αποχώρησε μετά από δυόμιση χρόνια στο «ΕΘΝΟΣ» η δημοσιογράφος Ναταλί Χατζηαντωνίου, αρχισυντάκτρια στο τμήμα του πολιτιστικού ρεπορτάζ της εφημερίδας.

«Σήμερα, αποχαιρετώ οριστικά το “Έθνος” και καθώς κλείνω την..πόρτα πίσω μου στο Κορωπί, του εύχομαι καλό ταξίδι περαιτέρω. (…) Ετσι γίνεται στη δουλειά μας.. Νομαδική. Ερχεσαι. Κάνεις παρέες και δουλειά. Φεύγεις. Περπατάς στη γέφυρα πάνω από τα ταραγμένα νερά και περνάς στην επόμενη «πόλη» όποια κι αν είναι αυτή» έγραψε η δημοσιογράφος στο fb αποχαιρετώντας έναν έναν τους φίλους και συνεργάτες της και ανεβάζοντας το τραγούδι Bridge Over Troubled Water των Simon και Garfunkel…

Η Ναταλί Χατζηαντωνίου ήταν στο πολιτιστικό της «Ελευθεροτυπίας» επί 17 χρόνια ενώ είχε κατέβει υποψήφια στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη» του Νάσου Ηλιόπουλου.

Aπό το ΕΘΝΟΣ αποχώρησε και ο αρχισυντάκτης οικονομικού Κώστας Αντωνάκος ενώ η εφημερίδα διέκοψε τη συνεργασία της και με τον Χρήστο Ξανθάκη. Ο δημοσιογράφος έγραψε στο fb: «Το κείμενό μου στο “Έθνος της Κυριακής” θα είναι το τελευταίο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νούλη Χατζηδημητρίου και τον Αντώνη Σκυλάκο που μου πρόσφεραν τη δουλειά και δεν με λογόκριναν ποτέ, καθώς και τους σούπερ υλατζήδες μου Σπύρο Αλεξίου και Σταύρο Ταφλαμπά.»

Πηγή zoornalistas.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter