Ετοιμάζεται να λύσει τη σιωπή του ο Μέσι και να μιλήσει για όλους και όλα

Ετοιμάζεται να λύσει τη σιωπή του ο Μέσι και να μιλήσει για όλους και όλα

Οι «φωτιές» που άναψε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο Λιονέλ Μέσι με την πρόθεση του να φύγει εδώ και τώρα από την Μπαρτσελόνα, ολοένα και φουντώνουν, ειδικά από την στιγμή που η Mundo Deportivo, αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός σούπερ στάρ, θέλει να σπάσει την σιωπή του και να αναλύσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία που θα πραγματοποιήσει τη συνέντευξη Τύπου ο Μέσι, αλλά υπολογίζεται ότι θα γίνει πολύ σύντομα προκειμένου να αποκαλύψει την δική του πλευρά για ο,τι συνέβη μεταξύ αυτού και της διοίκησης και πιστεύει ότι το γυαλί έσπασε. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την κατάσταση αλλά και να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες του στην υπόθεση, ζήτησε συνάντηση με το Μέσι για να γεφυρωθεί το χάσμα που τους χωρίζει. Όμως ο 33χρονος άσος αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε συζήτηση μαζί του.

Για την ώρα το Sky Sports επιβεβαίωσε τις φήμες για τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα σε Μέσι και Γκουαρδιόλα, όπου ο Αργεντινός φέρεται να του εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ και ο Ισπανός τεχνικός θέλει την επανασύνδεσή τους.

Τέλος, η καταλανική εφημερίδα «Sport» δημοσίευσε την οριστική πρόταση της Σίτι στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Μέσι και είναι 100 εκατ. ευρώ και τρεις παίκτες, τους Γκαμπριέλ Ζεσούς, Μπερνάντο Σίλβα και Έρικ Γκαρσία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter