Έτοιμος για νέο ρεκόρ στα πέναλτι ο Παναθηναϊκός που έχει εκτελέσει 15 σε 25 αγωνιστικές

Έτοιμος για νέο ρεκόρ στα πέναλτι ο Παναθηναϊκός που έχει εκτελέσει 15 σε 25 αγωνιστικές

Ο Παναθηναϊκός με μόλις 31 γκολ σε 25 αγώνες έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, μια αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου της Super League 1 να σημειώσει ένα νέο ρεκόρ καθώς με το πέναλτι, το οποίο κέρδισε στην Τρίπολη και ευστόχησε ο Μακέντα, είναι πλέον κάτοχος των περισσότερων κερδισμένων πέναλτι σε πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών.

H ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει εκτελέσει σε 25 αγωνιστικές 15 πέναλτι, καταρρίπτοντας το ρεκόρ της ΑΕΚ, που κρατούσε από την περίοδο 2001-02! Τότε η Ενωση είχε κερδίσει 14 πέναλτι σε 26 αγωνιστικές. Με μια αγωνιστική να απομένει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όπου οι «πράσινοι» υποδέχονται τον ΝΠΣ Βόλου στο ΟΑΚΑ, μένει να μάθουμε αν θα ισοφαρίσουν ή θα ξεπεράσουν το ρεκόρ των 16 πέναλτι σε … 34 αγωνιστικές! Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός έχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση με 15 πέναλτι από τη σεζόν 1990-91. , αλλά σε πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών. Αυτό ήταν το ρεκόρ του, το οποίο αν δεν ισοφαρίσει ή σπάσει στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, θα έχει την ευκαιρία να το σπάσει στα πλέι οφ καθώς θα έχουμε άλλες 10 αγωνιστικές!

Συνολικά, ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία σε 11 παιχνίδια να ισοφαρίσει (θέλει ένα ακόμη) ή να σπάσει το ρεκόρ των 16 πέναλτι (χρειάζεται δύο), που κατέχει σε πρωτάθλημα 34 αγώνων ο Ολυμπιακός της περιόδου 1998-99.

Από τα 15 πέναλτι που έχει κερδίσει φέτος το «τριφύλλι» έχουν χαθεί μόλις τρία. Ο Σα απέκρουσε το πέναλτι του Μακέντα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) στον πρώτο γύρο, όπου είχαν κερδίσει δύο πέναλτι). Ο Χατζηγιοβάνης είχε χάσει δύο, στις νίκες του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου και της ΑΕΛ.

Οι Πράσινες εκτελέσεις πέναλτι: Μακέντα: 6/7, Χατζηγιοβάνης 4/6, Μπουζούκης 1/1, Μολό 1/1.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter