Έτοιμος για το πρώτο βήμα στα «αστέρια» ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για το πρώτο βήμα στα «αστέρια» ο Ολυμπιακός

Το ταξίδι του στο Champions League ξεκινάει απόψε ο Ολυμπιακός που υποδέχεται (19:55, Cosmote Sport 2) την Τότεναμ.

Η επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα την φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης  απαλλάσσει τους «ερυθρόλευκους» από το άγχος. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να αποτυπώσει τη φιλοσοφία του στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τη νίκη και δεν θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για την ισοπαλία. Ωστόσο, τίθεται δίλημμα είναι αυτό στην επίθεση ανάμεσα στον Ελ Καντουρί και τον Γκερέρο με τον δεύτερο να έχει πλεονέκτημα. 

Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Ζοζέ Σα, Ομάρ Ελαμντελαουί, Γιασίν Μερία, Παπέ Αμπού Σισσέ, Κώστας Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Ματιέ Βαλμπουενά, Ντάνιελ Ποντένσε και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Την ίδια ώρα, οι Αγγλοι θα παραταχθούν με τους: Ούγκο Γιορίς, Σερτζ Αουριέρ, Τόμπι Αλντεβάιρελντ, Γιαν Βερτόνγκεν, Μπεν Ντέιβις, Χάρι Γουίνκς, Όλιβερ Σκιπ, Τανγκί Εντομπελέ, Λούκας Μόουρα, Ντέλε Άλι και Χάρι Κέιν.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναιο 46χρονος Ιταλός, Τζιανλούκα Ρόκι με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μέλι, Καρμπόνε, με 4ο τον Ντοβέρι και στο VAR τους Βαλέρι, Μαριάνι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter