Έτσι είναι σήμερα το αγοράκι των Kinder – και αυτή είναι η ιστορία του

Έτσι είναι σήμερα το αγοράκι των Kinder – και αυτή είναι η ιστορία του

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να είναι σήμερα το αγοράκι των Kinder, με το αστραφτερό χαμόγελο του οποίου μεγάλωσαν γενιές και γενιές;

Καταρχάς να διευκρινίσουμε το εξής: Το αγοράκι δεν ήταν ένα! Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 η φωτογραφία αντικαταστάθηκε με ένα άλλο αγόρακι. Ας δούμε ξεχωριστά την ευθύνη καθενός από τους δύο.

Το αγοράκι με το οποίο μεγάλωσαν τα παιδιά των ‘70s, ‘80s και 90’s είναι ο Guenter Euringer. Σε ηλικία 54 ετών σήμερα, πριν 12 χρόνια, στα 42 του, είχε αποκαλύψει την αυτοβιογραφία του.

Στην ερώτηση πόσο κέρδισε από τη διαφήμιση η απάντηση είναι μόλις 300 γερμανικά μάρκα, ή 150 ευρώ! Η διαφήμιση προέκυψε ως εξής:

Το 1973 η μητέρα του, που εργαζόταν σε διαφημιστική εταιρεία στο Μόναχο, τράβηξε μία φωτογραφία τον 10χρονο τότε γιο της.

Δεν είχε ιδέα τότε ότι θα γινόταν το σήμα κατατεθέν της Kinder για τρεις δεκαετίες. Ο ίδιος δήλωνε ότι ένοιωσε υπερήφανος την πρώτη φορά που είδε την φωτογραφία του σε σούπερμαρκετ. Ωστόσο ως έφηβος δεν ήθελε να τον ταυτίζουν με το αγοράκι με το αγγελικό χαμόγελο.

Κυρίως όμως, είχε βαρεθεί να τον ρωτούν συνέχεια για το ποσό που κέρδισε από τη διαφήμιση, υποθέτοντας ότι θα λαμβάνει σε ετήσια βάση κάποιο ποσοστό -πράγμα που φυσικά δεν ίσχυε.

Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 η φωτογραφία του άρχισε να αντικαθίσταται από μία καινούργια – και κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία του δεύτερου αγοριού της Kinder.

Λέγεται Josh Bateson και σήμερα είναι 22 ετών. Γεννημένος στη Βρετανία, η φωτογράφησή του έγινε όταν ήταν σε ηλικία 10 ετών. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Loughborough University. Διάσημος καθώς ποτέ δεν έκρυψε ότι πρόκειται για το (δεύτερο) παιδί της Kinder, στο Instagram του πλέον έχει 62.000 ακόλουθους. 

Thanks for the shout out @boys

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη joshbateson (@joshbateson) στις

_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter