Έτσι εξηγείται η υποψηφιότητα: Όταν ο Λοβέρδος την «έπεφτε» στο Documento υπερασπιζόμενος τη Μαρέβα

Έτσι εξηγείται η υποψηφιότητα: Όταν ο Λοβέρδος την «έπεφτε» στο Documento υπερασπιζόμενος τη Μαρέβα

Μάλλον έτσι εξηγείται η ανακοίνωση του Γιάννη Λοβέρδου ως υποψήφιου με τη ΝΔ.

Ο δημοσιογράφος που από τα (πολλά) μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ουκ ολίγες φορές είχε διαδώσει σειρά από fake news, πριν από λίγο καιρό είχε επιτεθεί στο Documento αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας για τη σύζυγο του προέδρου της ΝΔ κάνοντας λόγο για συκοφαντίες.

«Διαβάζω ότι το Ντοκουμέντο ασχολείται πάλι συκοφαντικά με τη Μαρέβα. Ακούστε σύντροφοι, έχετε δικαίωμα να ασκείτε σκληρή έως άδικη κριτική στον Κυριάκο. Δεν έχετε δικαίωμα να συκοφαντείτε την οικογένεια του, όπως και την οικογένεια κανενός πολιτικού. Στοιχειώδες πολιτικό ήθος!» ανέφερε στο σχετικό tweet ο σημερινός υποψήφιος με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ας αφήσουμε ότι ο κ. Λοβέρδος δεν έκατσε ποτέ να ασχοληθεί με το δημοσίευμα της εφημερίδας το οποίο στηριζόταν σε έγγραφα και αριθμητικά στοιχεία, ας αφήσουμε ότι υπάρχει δικαστική απόφαση που υποχρεώνει τη σύζυγο του κ. Μητσοτάκη να είναι πιο επιεικής στην κριτική από δημοσιογράφους λόγω της θέσης της, ο κ. Λοβέρδος είδε μόνο συκοφαντίες!! Τουλάχιστον ανταμείφθηκε για τη ζέση του να υπερασπιστεί τη Μαρέβα Μητσοτάκη καθώς θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter