Euractiv: «Κόκκινη κάρτα από Καραμανλή σε Μητσοτάκη για το ελληνικό Watergate»

Euractiv: «Κόκκινη κάρτα από Καραμανλή σε Μητσοτάκη για το ελληνικό Watergate»

Με χαρακτηριστικό τρόπο περιγράφει το Euractiv την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή από τα Ανώγεια, με το διεθνές ΜΜΕ να επισημαίνει ότι μέσω αυτής, ο πρώην πρωθυπουργός έδειξε… κόκκινη κάρτα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με το ελληνικό «Watergate».

«Ο συντηρητικός πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, απηύθυνε έκκληση στη νυν κυβέρνηση ώστε να χυθεί άπλετο φως στο σκάνδαλο παρακολούθησης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη. Το ελληνικό Watergate έχει δημιουργήσει τριγμούς στο κυβερνών κόμμα της ΝΔ», επισημαίνει στο ρεπορτάζ του ο Σπύρος Σιδέρης.

Το Euractiv τονίζει ότι τα διεθνή ΜΜΕ έχουν αφιερώσει δεκάδες ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες ώστε να αναδείξουν το ελληνικό σκάνδαλο υποκλοπών, με «το τελευταίο χτύπημα για την κυβέρνηση να έρχεται από το Spiegel που ανέφερε ότι ο Μητσοτάκης παρουσιάζει τον εαυτό του ως ρεφορμιστή, αλλά διοικεί με αυταρχισμό».

«Μπορεί να συστάθηκε Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, αλλά σε πολιτικό επίπεδο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα», υπογραμμίζει το ρεπορτάζ του Euractiv, που μπαίνει στη μακρά λίστα των διεθνών ΜΜΕ που έχουν ασκήσει κριτική κατά του πρωθυπουργού και της ΝΔ, οι οποίοι εξακολουθούν να στηρίζουν το αφήγημα περί «εξωτερικών εχθρών» που επιδιώκουν αποσταθεροποίηση της χώρας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter