Euro 2020: Καταπληκτική η Ιταλία 3-0 και την Ελβετία

Euro 2020: Καταπληκτική η Ιταλία 3-0 και την Ελβετία

Η Ιταλία με μία ακόμη πειστική εμφάνιση νίκησε μετά την Τουρκία και την Ελβετία με το ίδιο σκορ 3-0 σήμερα (16/6) στο «Ολίμπικο» της Ρώμης για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Η Ιταλία ήταν κυρίαρχος του αγώνα στο πρώτο μέρος με την Ελβετία θεατή στον αγώνα αφού δεν μπορούσε με τίποτα να δημιουργήσει κινδύνους στην ιταλική άμυνα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, τους ακυρώθηκε γκολ του Κιελίνι στο 19’ από το VAR για φάουλ του σκόρερ, στο 24’ έχασαν με τραυματισμό τον Κιελίνι και στο 26’ άνοιξαν το σκορ μετά από καταπληκτικό συνδυασμό των Λοκατέλι, Μπεράρντι, ασίστ του τελευταίου στον πρώτο και 1-0.

 Στο 2ο ημίχρονο η Ιταλία έλεγξε το ματς και όχι μόνο αυτό αλλά ο Λοκατέλι και πάλι με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0 στο 52’ διώχνοντας το όποιο άγχος από τους Ατζούρι με τους Ελβετούς ανήμπορους να δημιουργήσουν προβλήματα στην ιταλική άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε το 2ο σουτ το ματς στο 60 με τον Σακίρι. Στο 65’ πάντως κατάφεραν να κάνουν την πρώτη ευκαιρία τους αλλά το πλασέ του Ζούμπερ έσωσε ο Ντοναρούμα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τον Ιμόμπιλε, κράτησαν τη μπάλα, έκαναν οικονομία δυνάμεων και νίκησαν άνετα. Και στο φινάλε (89′) ο Ιμόμπιλε βρήκε τελικά δίχτυα για το τελικό 3-0.

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μπονούτσι, Κιελίνι (24’ Ατσέρμπι), Σπινατσόλα, Μπαρέλα (87’ Κριστάντε), Ζορζίνιο, Λοκατέλι (87’ Πεσίνα), Μπεράρντι (69’ Τολόι), Ιμόμπιλε, Ινσίνιε (69’ Κιέζα).

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Ελβέντι, Σαρ (58’ Ζούμπερ), Ακάντζι, Φρόιλερ (84’ Σο), Τζάκα, Εμπαμπού (68’ Εμπαμπού), Ροντρίγκες, Σακίρι (76’ Βάργκας), Σεφέροβιτς (46’ Γκαβράνοβιτς), Εμπολό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter