Euro 2020: Ανοιχτή η πρόκριση για τη Ρωσία, νίκησε 1-0 την Φινλανδία

Euro 2020: Ανοιχτή η πρόκριση για τη Ρωσία, νίκησε 1-0 την Φινλανδία

Η Ρωσία κατέκτησε την πρώτη της νίκη στο Euro 2020, επικρατώντας 1-0 της Φινλανδίας, και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Οι Ρώσοι έδειξαν σημάδια ζωής μετά την τριάρα από την Ελβετία και πήραν το «τρίποντο» με γκολ του Μίραντσουκ στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου.

Το παιχνίδι διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη μπροστά σε περίπου 30.000 φιλάθλους. Στο 10’ ο Μίραντσουκ έδωσε μισό γκολ στον Οζντόεφ, ο οποίος από τη γωνία της μικρής περιοχής αστόχησε. Μετά το γκολ των Ρώσων, ο Πούκι απείλησε δύο φορές στο 49’ και στο 54’. Στο 66’ σουτ του Ζεμαλετντίνοφ πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 72’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 με τον Κουτζιάεφ.

Ο Ολλανδός διαιτητής Ντάνι Μάκελι έδειξε κίτιρνη κάρτα στους Καμαρά, Ο’ Σένεσι, 27’ Μπαρίνοφ, Οζντόεφ, Ντζικίγια.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Μάρκο Κανέρβα): Χραντέτσκι, Ράιταλα (75′ Σόιρι), Τόιβιο (85′ Γένσεν), Αράγιουρι, Ο’ Σόνεσι, Ούρονεν, Λουντ, Σίλερ (67′ Κάουκο), Καμαρά, Πούκι (75′ Λαπαλάινεν), Πογιάνπαλο.

ΡΩΣΙΑ (Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ): Σαφόνοφ, Μπαρίνοφ, Ντινέεφ, Τζίκια, Φερνάντες (26′ Καραβάεφ), Οζντόεφ (61′ Ζεμαλέτντινοφ), Ζόμπνιν, Κουζιάεφ, Μιράντσουκ (85′ Μούχιν), Τζιούμπα (84′ Σομπόλεφ), Γκολοβίν.

***Στην προθέρμανση του ματς οι Φινλανδοί φορούσαν μπλουζάκια με ευχές προς τον Κρίστιαν Έρικσεν για ταχεία ανάρρωση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter