Euro 2020: Η Ουαλία αγκάλιασε την πρόκριση 2-0 την Τουρκία

Euro 2020: Η Ουαλία αγκάλιασε την πρόκριση 2-0 την Τουρκία

Νίκη 2-0 επί της Τουρκίας που την φέρνει στην επόμενη φάση του Euro 2020 πέτυχε η Ουαλία σήμερα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στην 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Euro 2020.

Στο πρώτο μέρος η Ουαλία ήταν καλύτερη από τους Τούρκους  με αιχμή του δόρατος τον Ράμσεϊ που χρειάστηκε να χάσει αρχικά δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ έως ότου τελικά καταφέρει να ανοίξει το σκορ στο 42’ μετά από καταπληκτική ασίστ του Μπέιλ.

Στο β’ μέρος η Τουρκία ξεκίνησε με δύο αλλαγές στην ενδεκάδα με στόχο να ισοφαρίσει και μπήκε φουριόζα να πιέσει τους Ουαλούς. Δημιούργησε κι έχασε ευκαιρίες αλλά η άμυνα των Ουαλών άντεξε. Μάλιστα στο 60’ ο Μπέιλ κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος κι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στη συνέχεια η Τουρκία φλυαρούσε στην επίθεση και στις καθυστερήσεις του ματς μετά από δύο σερί χαμένες ευκαιρίες η Ουαλία μετά από έξοχη προσπάθεια του Μπέιλ και σουτ του Ρόμπερτς στο 95’ σφράγισε την νίκη και βρίσκεται πλέον με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση…

Ο Πορτογάλος Ντίας «κιτρίνισε» τους Μέφαμ, Γιλμάζ, Ντέιβις, Τσαλχάνογλου.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Τσακίρ, Τσελίκ, Αϊχάν, Σογιουντσού, Μεράς (73’ Μιουλντούρ), Γιοκουσλού (46’ Νταμιράλ), Τουφάν (46’ Γιαζιτζί), Καραμάν (75’ Ντερβίσογλου), Τσαλχάνογλου, Ουντέρ (83’ Καχβετζί), Γιλμάζ.

ΟΥΑΛΙΑ: Γουόρντ, Ρόμπερτς, Μέφαμ, Ρόντον, Ντέιβις, Άλεν (73’ Αμπαντού), Μόρελ, Μπέιλ, Ράμσεϊ (85’ Ουίλσον), Τζέιμς (88’ Γουίλιαμς), Μουρ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter