Euro 2020: Ισόπαλη (0-0) η μάχη της Μεγάλης Βρετανίας

Euro 2020: Ισόπαλη (0-0) η μάχη της Μεγάλης Βρετανίας

Το ντέρμπι της Μεγάλης Βρετανίας ανάμεσα στην Αγγλία και την Σκωτία έμεινε στο 0-0 στην 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ παρουσία 23.000 φιλάθλων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα κλασικό βρετανικό ντέρμπι βγαλμένο από τις καλύτερες μέρες της Πρέμιερ λιγκ κάτω από συνεχή βροχή. Με πολύ δύναμη, πολλά φάουλ, ένταση και πάθος. Με τους μαχητικούς και πεισματάρηδες Σκωτσέζους να μην αφήνουν τους Αγγλους να κάνουν το παιχνίδι τους. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Στόουνς και μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μάουντ ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Γκίλμουρ αλλά έσωσε ο Πίκφορντ.

Στο β’ μέρος η Σκωτία που είχε μπλοκάρει τα ατού των Αγγλων απείλησε στο 62’ όταν το σουτ του Ντάικς έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Τζέιμς. Όμως παρά τις σκληρές μονομαχίες το σκορ έμεινε στο 0-0

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Τζέιμς, Στόουνς, Μινγκς, Σο, Φίλιπς, Ράις, Μάουντ, Φόντεν (63’ Γκρίλις), Στέρλινγκ, Κέιν (70’ Ράσφορντ).

ΣΚΩΤΙΑ: Μάρσαλ, Χάνλι, Τίερνι, ΜακΤόμινεϊ, Ο’Ντόνελ, ΜακΓκρέγκορ, ΜακΓκιν, Γκίλμουρ (76’ Αμστρονγκ), Ρόμπερτσον, Ντάικς, Άνταμς (86’ Νίσμπετ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter