Euro 2020: Στους «16» η Ολλανδία, 2-0 την Αυστρία

Euro 2020: Στους «16» η Ολλανδία, 2-0 την Αυστρία

Διπλασίασε τις νίκες της η Ολλανδία που νίκησε απόψε την Αυστρία 2-0 στο ντέρμπι του 3oυ ομίλου του Euro 2020 που έγινε στο Αμστερνταμ και εξασφάλισε την πρόκριση της στους «16» της διοργάνωσης..

Καλύτερη στο πρώτο μέρος η Ολλανδία κατάφερε να προηγηθεί στο 11’ με πέναλτι του Ντεπάι (μόλις το 2ο εύστοχο πέναλτι στη διοργάνωση από τα έξι συνολικά που έχουν καταλογιστεί μέχρι σήμερα) και μετά να ελέγξει το παιχνίδι. Μάλιστα αν οι επιθετικοί της ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλο γκολ αλλά τις δύο μεγάλες ευκαιρίες σπατάλησαν οι Ντεπάι και Βαϊνάλντουμ. Η Αυστρία στο ίδιο διάστημα έδειξε σφιχτή ως ομάδα αλλά ήταν ακίνδυνη επιθετικά αφού δεν απείλησε στιγμή την Ολλανδία.

Και στο 2ο ημίχρονο η Ολλανδία είχε τον έλεγχο αφού η Αυστρία παρέμενε ακίνδυνη επιθετικά και στο 67’ σε μια αντεπίθεση ο Ντάμφρις έκανε το 2-0 και αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή των Ολλανδών αφού στο 3-0 με την Ουκρανία είχε το νικητήριο γκολ και είχε δύο ασίστ και απόψε πέτυχε γκολ ενώ ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η Ολλανδία. Με λίγα λόγια 2 γκολ, δυο ασίστ κι ένα πέναλτι στα πέντε γκολ των Οράνιε στο τουρνουά!

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Ντε Λιχτ, Ντε Φράι, Μπλιντ (65’ Ακέ), Ντάμφρις, Ντε Ρον (73’ Γκράβενμπερχ), Ντε Γιονγκ, Φαν Άανχολτ (65’ Βάινταλ), Βαϊνάλντουμ, Βέχορστ (65’ Μάλεν), Ντεπάι (82’ Ντε Γιονγκ)

ΑΥΣΤΡΙΑ: Μπάχμαν, Ντράγκοβιτς (84’ Λίχμαν), Αλάμπα, Χιντερέγκερ, Σλάγκερ (84’ Ονισίγουο), Λάινερ, Λάιμερ (62’ Γκρίλις), Ζάμπιτσερ, Ούλμερ, Γκρέγκοριτς (62’ Κάλαιτζιτς), Μπαουμγκάρτλινγκερ (70’ Λαζάρο)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter