EURO 2020: Η Αγγλία σκόρπισε 4-0 την Ουκρανία και προκρίθηκε στην τετράδα

EURO 2020: Η Αγγλία σκόρπισε 4-0 την Ουκρανία και προκρίθηκε στην τετράδα

Με εμφατικό τρόπο η Αγγλία συνέτριψε 4-0 την Ουκρανία στο «Ολίμπικο» της Ρώμης και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ημιτελικούς του Euro 2020 εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την εκπληκτική Δανία την ερχόμενη Τετάρτη (7/7, 22.00) στο Λονδίνο

Οι Αγγλοι ξεκίνησαν με γκολ το ματς, αιφνιδιάζοντας μόλις στο 4’ τους Ουκρανούς με τον Κέιν μετά από έξοχη ασίστ του Στέρλινγκ και μετά έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα. Όπως όμως ξεκίνησαν το ματς οι Αγγλοι έκαναν το ίδιο και στο β’ μέρος και δύο κεφαλιές του Μαγκουάιρ (46’) και Κέιν (50’) τελείωσαν ουσιαστικά το παιχνίδι με την Ουκρανία να μη μπορεί να προβάλει την παραμικρή αντίσταση (3-0). Στο 63’ μια ακόμη κεφαλιά από τον Χέντερσον ανέβασε τον δείκτη στο 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Μπούστσαν, Ζαμπαρνί, Κριβτσόβ (35’ Τσιγκάνκοφ), Ματβιένκο, Καραβάεβ, Σίντορτσουκ (64’ Μακαρένκο), Ζιντσένκο, Μικολένκο, Σαπαρένκο, Γιάρεμτσουκ, Γιαρμολένκο.

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο (64’ Τρίπιερ), Ράις (57’ Χέντερσον), Φίλιπς (64’ Μπέλιγχαμ), Σάντσο, Μάουντ, Στέρλινγκ (64’ Ράσφορντ), Κέιν (73’ Κάλβερτ-Λιούιν).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter