Euro 2020: Η Γαλλία άλωσε το Μόναχο 1-0 την Γερμανία

Euro 2020: Η Γαλλία άλωσε το Μόναχο 1-0 την Γερμανία

Η Γαλλία ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι του 6ου ομίλου του Euro 2020 στο Μόναχο με 1-0 επί της Γερμανίας.

Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν πολύ υψηλό ποιοτικά με πολύ γρήγορο ρυθμό και παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξαν πολλές φάσεις. Η Γερμανία είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της αλλά πατούσε δύσκολα στην περιοχή των Γάλλων που ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τους Καντέ, Εμπαπέ και Πογκμπά. Μάλιστα σε μια αντεπίθεση άνοιξαν στο σκορ στο 20’ όταν από σέντρα σουτ του Ερναντές ο Χούμελς στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-0). Στα περίεργα του πρώτου μέρους τα δάγκωμα του Ρίντιγκερ τον Πογκμπά που έμεινε ατιμώρητο!

Στο β’ μέρος οι Γάλλοι έχασαν την ευκαιρία για το 2-0 με τον Ραμπίο στο 52’ όταν σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια οι Γερμανοί «ξύπνησαν» και άρχισαν να γίνονται πιο γρήγοροι και ουσιαστικοί και στο 58’ έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Γκνάμπρι. Όμως η Γαλλία ήταν πολύ γρήγορη επιθετικά και στο 64’ πέτυχε πολύ όμορφο γκολ ο Εμπαπέ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Κιμπεμπέ, Ερναντέζ, Καντέ, Πογκμπά, Ραμπιό (94’ Ραμπιό), Γκριζμάν, Μπενζεμά (88’ Τολισό), Εμπαπέ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Γκίντερ (87’ Τσαν), Χούμελς, Ρίντιγκερ, Γκιντογκάν, Κρόος, Κίμιχ, Γκόζενς (87’ Φόλαντ), Χάβερτς (74’ Σανέ), Γκνάμπρι (74’ Βέρνερ), Μίλερ.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter