EURO 2020: Η καταπληκτική Δανία 2-1 την Τσεχία και πήρε θέση στην τετράδα

EURO 2020: Η καταπληκτική Δανία 2-1 την Τσεχία και πήρε θέση στην τετράδα

Η Δανία που συσπειρώθηκε μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Ερικσεν, εντυπωσιάζει στη διοργάνωση και σήμερα νίκησε 2-1 την Τσεχία στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και πήρε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Euro 2020, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Αγγλίας-Ουκρανίας.

Στο πρώτο μέρος η Δανία αιφνιδίασε μόλις στο 5ο λεπτό και προηγήθηκε 1-0 με κεφαλιά του Ντιλέινι. Η Τσεχία προσπάθησε να αντιδράσει άφηνε κενούς χώρους πίσω, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Δανία και το 43’ με τον Ντόλμπεργκ έκανε το 2-0 παίρνοντας μεγάλο αβαντάζ πρόκρισης.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους η Τσεχία μπήκε αποφασισμένη για ένα γρήγορο γκολ και αφού απείλησε δύο φορές,, μόλις στο 58’ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Σικ μείωσε σε 2-1 κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Όμως παρά τις προσπάθειες της ομάδας του Σίλχαβι το σκορ δεν άλλαξε και η Δανία προκρίθηκε στους «4» της διοργάνωσης.

ΤΣΕΧΙΑ: Βάτσλικ, Κούφαλ, Τσελούτσκα (65’ Μπράμπετς), Κάλας, Μπόριλ, Χόλες (46’ Γιάντσκο), Σούτσεκ, Μασοπούστ (46’ Κρμέντσικ), Μπάρακ, Σέφτσικ (76’ Νταρίντα), Σικ (76’ Βίντρα)

ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ, Κρίστενσεν (81’ Αντερσεν) Κγιάερ, Βέστεγκαρντ, Στρίγκερ (71’ Βας), Χόιμπιεργκ, Ντέλανι (81’ Γιένσεν), Μάλε, Ντάμσγκαρντ (59’ Νέργκααρντ), Μπρέιθγουεϊτ, Ντόλμπεργκ (59’ Πόουλσεν)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter