Euro 2020: Η Ουκρανία νίκησε 2-1 τη Β. Μακεδονία και ελπίζει σε πρόκριση στους «16»

Euro 2020: Η Ουκρανία νίκησε 2-1 τη Β. Μακεδονία και ελπίζει σε πρόκριση στους «16»

Η Ουκρανία επικράτησε 2-1 της Βόρειας Μακεδονίας στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020 και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού της με την Αυστρία θα κρίνει την πρόκριση της στους «16» της διοργάνωσης!

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να «καθαρίσουν» με την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο και σε ένα βαθμό τα κατάφεραν, αφού προηγήθηκαν με 2-0 μέσα σε πέντε λεπτά. Το σκορ άνοιξε στο 29’. Ο Καραβάεφ με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Γιαρμολένκο με πλασέ έκανε 1-0. Στο 34’ ο σκόρερ έδωσε ασίστ στον Γιαρέμτσουκ κι αυτός με σουτ νίκησε τον Ντιμιτριέφσκι (2-0).

Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Σκοπιανοί πίεζαν για ένα γκολ και το πέτυχαν στο 57’. Ο Τραϊκόφσκι είχε σουτ στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Πάντεφ ανατράπηκε από τον Καραβάεβ. Ο Μπούστσαν απόκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Αλιόσκι, αλλά ο άσος της Λιντς στην επαναφορά της μπάλας σούταρε με δύναμη και μείωσε σε 2-1.

Στο 83’ πέναλτι κέρδισε και η Ουκρανία (χέρι του Aβραμόφσκι). Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Μαλινόβσκι, όμως ο Ντιμιτριέφσκι απόκρουσε την μπάλα.

Ο Αργεντινός διαιτητής Φερνάντο Αντρές Ραπαλίνι έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αβραμόφσκι, Βελκόφσκι, Σαπαρένκο.

Ουκρανία: Μπουσκάν, Στεπανένκο, Γιαρμολένκο (70′ Τσιγκάνκοφ), Μαλινόφσκι (92′ Σόμπολ), Γιάρεμτσουκ (70′ Μπεσιέντιν), Σαπαρένκο (78′ Σίντορτσουκ), Ζαπάρνι, Μικολένκο, Ζιντσένκο, Καραβάεφ, Ματβιένκο.

Βόρεια Μακεδονία: Ντιμιτριέφσκι, Αντέμι (86′ Ριστέφσκι), Αλιόσκι, Μπάρντι (77′ Αβραμόφσκι), Ελμάς, Μουσλίου, Πάντεφ, Νικόλοφ (46′ Τραϊκόφσκι), Ριστόφσκι, Σπιρόφσκι (46′ Τσουρλίνοφ), Βελόφσκι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter