Euro 2020: Μαζί Γάλλοι, Πορτογάλοι, Γερμανοί!

Euro 2020: Μαζί Γάλλοι, Πορτογάλοι, Γερμανοί!

Η συνύπαρξη της Γερμανίας, της πρωταθλήτριας Ευρώπης Πορτογαλίας και της πρωταθλήτριας κόσμου Γαλλίας στον 6ο όμιλο έδωσε χρώμα και ίντριγκα στην κλήρωση του Εuro 2020, το οποίο θα διεξαχθεί του χρόνου σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά χωρίς ελληνική συμμετοχή.

Η σέντρα θα γίνει 12 Ιουνίου 2020. Τα υπόλοιπα φαβορί είδαν το χαμόγελό της κληρωτίδας. Πιο αναλυτικά:

Στον 1ο όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν σε Ρώμη και Μπακού, η Ιταλία κληρώθηκε με Ελβετία, Τουρκία και Ουαλία.

Στον 2ο όμιλο, τα ματς του οποίου θα διεξαχθούν σε Αγία Πετρούπολη και Κοπεγχάγη, έχουμε Βέλγιο, Ρωσία, Δανία, Φινλανδία.

Στον 3ο όμιλο, τα παιχνίδια του οποίου θα διεξαχθούν σε Αμστερνταμ και Βουκουρέστι, οι τέσσερις “”μονομάχοι” είναι οι Ουκρανία, Ολλανδία, Αυστρία και μία από τις ομάδες που θα προκριθούν από τα μπαράζ (Ισλανδία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Γεωργία, Λευκορωσία, Β. Μακεδονία, Κόσοβο).

Στον 4ο όμιλο, τα ματς του οποίου θα γινουν σε Λονδίνο και Γλασκώβη, η τετράδα απαρτίζεται από τις Αγγλία, Κροατία, Τσεχία και μία εκ των Σκωτία, Ισραήλ, Νορβηγία, Σερβία.

Στον 5ο όμιλο, πι αναμετρήσεις του οποίου θα διεξαχθούν σε Μπιλμπάο και Δουβλίνο, οι τέσσερις ομάδες που είναι οι Ισπανία, Πολωνία, Σουηδία και μία απο τις Σλοβακία, Βοσνία, Β. Ιρλανδία ή Ιρλανδία.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο γράφημα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter