Euro 2020: Ουαλία – Ελβετία 1-1

Euro 2020: Ουαλία – Ελβετία 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το δεύτερο παιχνίδι του 1ου ομίλου στο Μπακού μεταξύ της Ουαλίας με την Ελβετία (1-1) και έτσι στη βαθμολογία προηγείται η Ιταλία, η οποία στην πρεμιέρα επικράτησε 3-0 της Τουρκίας.

Οι Ελβετοί ήταν καλύτεροι, είχαν την κατοχή της μπάλας και δημιούργησαν αρκετές φάσεις μέχρι το 60’ για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Πέτυχαν μόνο ένα γκολ, αν και είχαν 17 τελικές προσπάθειες και ο αντίπαλος τους βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει. Από τους Ουαλούς ήταν εκτός αγώνα το μεγάλο τους όνομα, ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το παιχνίδι πήρε φωτιά. Στο 49’ ο Εμπολό βγήκε απέναντι στον Γουόρντ, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Η Ελβετία κέρδισε κόρνερ, το εκτέλεσε ο Σακίρι και ο Εμπολό με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 61’ ο σκόρερ πάσαρε δεξιά στον Εμπαμπού, το διαγώνιο σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 74’ με γυριστή κεφαλιά του Μουρ μετά από το γέμισμα του Μορέλ.

Στην εκπνοή του αγώνα ο Ροντρίγκες εκτέλεσε κόρνερ, ο Εμπολό πήρε την κεφαλιά με τον Γουόρντ να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Γάλλος διαιτητής Κλεμέν Τουρπέν έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Σχερ, Εμπαμπού, Μουρ.

Ουαλία (Ρόμπερτ Πέιτζ): Γουόρντ, Ρόμπερτς, Ρόντον, Ντέιβις, Μέρφαμ, Μορέλ, Άλεν, Ράμσεϊ (90’+3’ Αμαπντού), Τζέιμς (75’ Μπρουκς), Μουρ, Μπέιλ.

Ελβετία (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Ελβέντι, Σχερ, Ακάνζι, Εμπαμπού, Τσάκα, Φόιλερ, Ροντρίγκες, Σακίρι (66’ Ζακάρια), Εμπολό, Σεφέροβιτς (84’ Γκαβράνοβιτς).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Ιταλία 3

2. Ελβετία 1

3. Ουαλία 1

4. Τουρκία 0

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter