Euro 2020: Πέρασαν Ιταλία και Ουαλία, ελπίζει η 3η Ελβετία από τον Α’ όμιλο

Euro 2020: Πέρασαν Ιταλία και Ουαλία, ελπίζει η 3η Ελβετία από τον Α’ όμιλο

Η Ιταλία έκανε το «τρία στα τρία», νίκησε 1-0 την Ουαλία στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, στην 3η και τελευταία αγωνιστική του Α’ ομίλου και πήρε την 1η θέση με την ηττημένη να τερματίζει 2η και να περνάει κι αυτή στους «16» του Euro 2020..

Το παιχνίδι κύλησε σε αργούς ρυθμούς αφού και οι δύο ομάδες βολεύονταν με την ισοπαλία αλλά και γιατί ο Μαντσίνι παράταξε την Ιταλία με οκτώ αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Παρ όλα αυτά κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Πεσίνα στο 39’.

Στο β΄μέρος οι Ιταλοί έλεγχαν τον ρυθμό και απειλούσαν τους ακίνδυνους Ουαλούς που έμειναν με 10 παίκτες στο 55’ λόγω αποβολής τους Αμπάντου, με 2ο γκολ. Στο 52’ ο Μπερναρντέσκι είχε δοκάρι κι στο 74’ ο Μπέιλ σπατάλησε τη μόνη καλή ευκαιρία της Ουαλίας για την ισοφάριση.

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα (89’ Σίριγκου), Τολόι, Μπονούτσι (46’ Ατσέρμπι), Έμερσον, Μπαστόνι, Πεσίνα (87’ Καστροβίλι), Ζορζίνιο (75’ Κριστάντε), Βεράτι, Μπερναρντέσκι (75’ Ρασπαντόρι), Κιέζα, Μπελότι.

ΟΥΑΛΙΑ: Γουόρντ, Γκάντερ, Γουίλιαμς (86’ Ντέιβις), Ροντόν, Αμπάντου, Ρόμπερτς, Άλεν (87’ Λέβιτ), Ράμσεϊ, Μόρελ (60’ Μουρ), Τζέιμς (74’ Γουίλσον), Μπέιλ (86’ Μπρουκς).

Στο Μπακού

Στο άλλο ματς του Α’ ομίλου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν η Ελβετία νίκησε 3-1 την Τουρκία πήρε την 3η θέση στον όμιλο κι ελπίζει βάσιμα στην πρόκριση της στους «16»…

Οι Ελβετοί προηγήθηκαν 2-0 γρήγορα με Σεφέροβιτς (6’) και Σακίρι (26’) απέναντι στην απογοητευτική Τουρκία που είχε τις ευκαιρίες για ένα γκολ αλλά την σταμάτησε τρεις φορές ο Ζόμερ.

Στο β’ μέρος οι Ελβετοί που χρειάζονταν κι άλλα γκολ για να ελπίζουν για τη 2η θέση έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη και όχι μόνο αυτό αλλά δέχθηκαν και γκολ από τον Καβεχτσί στο 62’. Όμως λίγα λεπτά μετά ο Σακίρι και πάλι έδωσε πάλι προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Στο 78’ ο Τζάκα είχε δοκάρι για το 4-1.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Ελβέντι, Ακάντζι, Ροντρίγκες, Βίντμερ (92’ Εμπαμπού), Φρόιλερ, Τσάκα, Ζούμπερ (85’ Μπενίτο), Σακίρι (75’ Βάργκας), Εμπολό (85’ Μεχμέντι), Σεφέροβιτς (75’ Γκαβράνοβιτς).

ΤΟΥΡΚΙΑ: Τσακίρ, Τσελίκ, Ντεμιράλ, Σογιουντσού, Μουλντούρ, Αϊχάν (64’ Γιοκουσλού), Καχβετσί (80’ Κενκτσιού), Τουφάν (64’ Γιατζιτζι), Ουντέρ (80’ Καραμάν), Τσαλχάνογλου (85’ Τοκέζ), Γιλμάζ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter