Euro 2020: Πρώτος βαθμός για την Κροατία, 1-1 με την Τσεχία

Euro 2020: Πρώτος βαθμός για την Κροατία, 1-1 με την Τσεχία

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι της Κροατίας με την Τσεχία (1-1) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Euro 2020. Το αποτέλεσμα είναι θετικό για τους Τσέχους, οι οποίοι έφτασαν τους 4 βαθμούς, καθώς έχουν νικήσει στους Σκωτσέζους.

Η πρώτη φάση του αγώνα στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης έγινε από τους τυπικά φιλοξενούμενους στο 4’. Ο Γιάνκτο εκτέλεσε κόρνερ, ο Σούτσεκ πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 23’ σουτ του Πέρισιτς απέκρουσε ο Βάτσλικ, ενώ στο 35’ η Τσεχία κέρδισε πέναλτι για χτύπημα του Λόβρεν στον Σικ. Ο 25χρονος επιθετικός ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα και άνοιξε το σκορ (0-1).

Οι Κροάτες ανέβασαν ρυθμό και είχαν ευκαιρίες με τους Ρέμπιτς (38’) και Κράμαριτς (44’), ενώ ισοφάρισαν με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Στο 47’ ο Πέρισιτς πάτησε περιοχή και με σουτ «εκτέλεσε» τον Βάτσλικ. Συνέχισαν να πιέζουν, αφού την 1η αγωνιστική του ομίλου ηττήθηκαν από την Αγγλία, και ήθελαν τη νίκη. Στο 72’ ο Πέρισιτς έστρωσε την μπάλα στον Πέτκοβιτς, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό.

Ο Ισπανός διαιτητής Ντελ Θέρο έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λόβρεν, Μπόριλ, Μάζοπουστ, Χλόζεκ.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Κόβατσιτς (87’ Μπρόζοβιτς), Πέρισιτς, Μπρέκαλο (46’ Ιβάνουσετς), Κράμαριτς (62’ Βλάσιτς), Ρέμπιτς (46’ Πέτκοβιτς(.

ΤΣΕΧΙΑ: Βάτσλικ, Τσούφαλ, Κάλας, Σελούστκα, Μπόριλ, Χόλες (63’ Κραλ), Σούτσεκ, Μάζοπουστ (63’ Χλόζεκ), Γιάνκτο (74’ Σέβτσικ), Νταρίντα (87’ Μπαράκ), Σικ (74’ Κρμέντσικ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter