Euro 2024: Η Ρουμανία σκόρπισε τους Ουκρανούς με τριάρα (Videos)

Euro 2024: Η Ρουμανία σκόρπισε τους Ουκρανούς με τριάρα (Videos)

Εντυπωσιακή η Ρουμανία έκανε την μίνι έκπληξη στην «Αλιάνζ Αρένα» του Μονάχου στην πρώτη αναμέτρηση του 5ου ομίλου του Euro 2024 καθώς νίκησε πολύ εύκολα την Ουκρανία με 3-0.

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά από τις δύο ομάδες αλλά τα λάθη και η νευρικότητα έδιναν κι έπαιρναν. Ματς χωρίς ρυθμό και φάσεις, πήρε φωτιά στο 29′ όταν ο Λούνιν έκανε λάθος και έστειλε τη μπάλα στον Μαν, που τροφοδότησε τον Στάντσιου κι αυτός με βολίδα στη κίνηση εκτός περιοχής, άνοιξε το σκορ για τη Ρουμανία.

Οι Ουκρανοί παρά την υπεροχή τους δεν μπορούσαν να απειλήσουν σοβαρά τον Νίτα, σε αντίθεση με τους Ρουμάνους που λίγο έλειψε στο 40′ από εκτέλεση κόρνερ του Στάντσιου στο οριζόντιο δοκάρι να κάνουν και το 2-0.

Στο β’ μέρος η Ουκρανία βγήκε να πιέσει αλλά ήταν φλύαρη. Αυτο εκμεταλλεύτηκε η Ρουμανία που σε μία ξαφνική αντεπίθεση έκανε και το 2-0 στο 53′ με εκπληκτικό γκολ από πολύ δυνατό σουτ του Ρ. Μαρίν. Σαν να μην έφτανε αυτό τέσσερα λεπτά αργότερα απο εντυπωσιακή προσπάθεια του Μαν, ο Ντράγκους από κοντά έκανε το 3-0 απέναντι στους παραδομένους Ουκρανούς, τελειώνοντας από νωρίς την υπόθεση νίκη…

Πρώτη αντίδραση για την ομάδα του Ρεμπρόφ, το σουτ του Σουντάκοφ που εξουδετέρωσε ο Νίτα (74′). Στο τελευταιο τέταρτο οι Ρουμάνοι έδωσαν χώρο στους Ουκρανούς που στο 84′ είχαν ευκαιρία να μειώσουν αλλά ο Μούντρικ έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων το πλασέ του Γιάρεμτσουκ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Νίτα.

Ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ “κιτρίνισε” τους Κονόπλια, Ρ. Μάριν.

Ρουμανία – Ουκρανία: Τα highlights του ματς

Ρουμανία: Νίτα, Ράτιου, Ντραγκούσιν, Μ. Μάριν (76′ Ρους), Μπάνκου, Μπούρτσα, Μαν (68′ Χάτζι), Ρ. Μάριν, Στάντσιου (86′ Ρακοβιτάν), Κομάν (68′ Μιχάιλα), Ντράγκους (76′ Πούσκας).

Ουκρανία: Λουνίν, Κονόπλια (72′ Τίμτσικ), Ζαμπάρνι, Μιχαϊλιτσένκο, Ζιντσένσκο, Στεπανένκο (68′ Μπράτσκο) Σαπαρένκο (68′ Γιάρεμτσουκ), Σουντάκοφ (83′ Μαλινόφσκι), Τσιγκάνκοφ (68′ Γιαρμολένκο), Μούντρικ, Ντόβμπικ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter