Eurobank: «Best Trade Finance Provider 2018» στην Ελλάδα

Eurobank: «Best Trade Finance Provider 2018» στην Ελλάδα

Κορυφαία πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης εμπορικών συναλλαγών με το εξωτερικό αναδείχθηκε η Eurobank, με τη βράβευσή της ως “Best Trade Finance Provider 2018” στην Ελλάδα, από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance.

Η βράβευση είναι μια σημαντική διεθνής διάκριση της Eurobank, για την οποία λήφθηκαν υπόψη οι εισηγήσεις ειδικών της αγοράς, αναλυτών αλλά και εκπροσώπων επιχειρήσεων, στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων με τα οποία έγινε η επιλογή από το Global Finance:

1. τον όγκο των συναλλαγών,

2. τη διεθνή κάλυψη που προσφέρει η Τράπεζα,

3. τις υπηρεσίες προς τους πελάτες,

4. την ανταγωνιστική τιμολόγηση και

5. την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων.

Η επιλογή της Eurobank επιβεβαιώνει την προσήλωσή της στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Trade Finance, ενός πεδίου με ιδιαίτερη σημασία, ειδικά σε μια συγκυρία όπως η σημερινή που χαρακτηρίζεται από ισχυρές προκλήσεις και μεγάλες ανακατατάξεις στο διεθνές εμπόριο. Η Τράπεζα, αναλαμβάνοντας στρατηγικές πρωτοβουλίες στο χώρο του Trade Finance, στηρίζει την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την προσπάθεια ελληνικών επιχειρήσεων να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους. Μεταξύ αυτών των στρατηγικών πρωτοβουλιών, τις οποίες έλαβε υπόψη το εκδοτικό επιτελείο του Global Finance κατά την αξιολόγηση του, είναι:

Οι σημαντικές επενδύσεις της Eurobank σε σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές

Η Τράπεζα επενδύει διαρκώς σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες συναλλακτικής τραπεζικής, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της στο νέο ψηφιακό περιβάλλον. Λαμβάνοντας υπόψη και τις ιδιαίτερες συνθήκες στην ελληνική αγορά η Eurobank πρόσφερε το 2017 μια νέα ψηφιακή υπηρεσία, εναρμονισμένη με το πλαίσιο των Capital Controls, δίνοντας στους πελάτες της δυνατότητα αποστολής αιτημάτων, προς έγκριση και εκτέλεση, μέσω e-banking.

Η ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών με πρωτοβουλίες όπως το “Trade Club Alliance” και το Exportgate.gr σε συνδυασμό με τα προγράμματα επιχειρηματικών συναντήσεων “Go International”

Η στρατηγική συμμαχία της Eurobank με την Banco Santander, το 2017, ενέταξε την Eurobank στο πρώτο Παγκόσμιο Ψηφιακό Δίκτυο Διασύνδεσης Επιχειρήσεων “Trade Club Alliance”, που υποστηρίζεται από επτά τραπεζικούς ομίλους διεθνούς εμβέλειας σε 22 χώρες.

Καθοριστικής σημασίας για τη συμμετοχή στο “Trade Club Alliance” ήταν το Exportgate.gr, η πιο ολοκληρωμένη ελληνική ηλεκτρονική πύλη που προωθεί την παγκόσμια επιχειρηματική δικτύωση ελληνικών και κυπριακών εταιριών σε παγκόσμιο επίπεδο. Στα 4 χρόνια λειτουργίας της πλατφόρμας, η οποία αναβαθμίστηκε στο πρώτο τρίμηνο του 2017, το Exportgate.gr έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εξαγωγικά portals διεθνώς.

Η συνεργασία της Eurobank με διεθνείς οργανισμούς όπως η EBRD και το IFC μειώνει το ρίσκο των συναλλαγών Trade Finance και προσφέρει στους πελάτες της Τράπεζας που σχεδιάζουν να ενισχύσουν τη δραστηριοποίησή τους στο διεθνές εμπόριο ασφαλείς λύσεις.

Η διαρκής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της Τράπεζας και η συνεχής ενημέρωση προς τις επιχειρήσεις για τις τάσεις στη διεθνή αγορά, τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορούν να υποστηρίξουν ακόμη πιο αποτελεσματικά την εμπορική τους δράση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter