Eurobasket 2022: Οι Βόσνιοι γράφουν για… ξενύχτι με αλκοόλ από τους Σλοβένους πριν από το ματς με την Πολωνία

Eurobasket 2022: Οι Βόσνιοι γράφουν για… ξενύχτι με αλκοόλ από τους Σλοβένους πριν από το ματς με την Πολωνία

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού Eurobasket 2022 ήταν, αναμφίβολα, η νίκη της Πολωνίας επί της Σλοβενίας (90-87) στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Η παρέα του Πονίτκα «πέταξε» εκτός συνέχειας τους προηγούμενους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι φάνταζαν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί (όπως η Ελλάδα με τη Σερβία που επίσης έμειναν εκτός βάθρου) για την κατάκτηση του τουρνουά.

Πέραν της εξαιρετικής εμφάνισης των Πολωνών, οι οποίοι τερμάτισαν στην τέταρτη θέση, γνωρίζοντας ήττες από Γαλλία και Γερμανία στα δύο εναπομείναντα ματς, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το… pre game της αναμέτρησης με τους Σλοβένους, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βοσνία του… έδωσαν και κατάλαβε, ξενυχτώντας μία ημέρα πριν από το τζάμπολ του, καταδικαστικού για εκείνους, ματς.

Η ιστοσελίδα «bhbasket.ba», επικαλούμενη πηγές από το Βερολίνο ανέφερε ότι ορισμένοι παίκτες της Σλοβενίας, δίχως να τους κατονομάζει, ξενύχτησαν σε νυχτερινά μαγαζιά του Βερολίνου, πίνοντας αλκοόλ μέχρι τις 5 η ώρα το πρωί. Μάλιστα, όπως επισημαίνει η ίδια πηγή, αρκετοί από τους παίκτες που το «έριξαν έξω» λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ δεν είχαν καταφέρει να επανέλθουν πλήρως κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Πολωνούς, όπου είδαν τον Ματέους Πονίτκα να κάνει… πράγματα και θαύματα, οδηγώντας την Πολωνία στα ημιτελικά.






Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter