Euroleague: Αφηνίασε ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια

Euroleague: Αφηνίασε ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια

Διπρόσωπος ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια, συνδύασε την καταπληκτική εμφάνιση των πρώτων 30 λεπτών με την πλήρη κατάρρευση της δ’ περιόδου, αλλά άντεξε στην αντεπίθεση των Ισπανών και πέτυχε νίκη γοήτρου με 88-79.

H Bαλένθια, μολονότι καιγόταν για τη νίκη αφού διεκδικεί πρόκριση στα πλέι-οφ, υποκλίθηκε στον οίστρο των «ερυθρολεύκων» μέχρι το τέλος της γ’ περιόδου, όταν το 31-44 της ανάπαυλας έφτασε στο ιλιγγιώδες 41-74. Η Βαλένθια αντέδρασε με σερί 29-5, αλλά η διαφορά παραήταν μεγάλη και ο Ολυμπιακός κρατήθηκε με τα δόντια στο απυρόβλητο.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 15-17 αλλά δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στα πλέι-οφ, ενώ η Βαλένθια έχει πλέον ρεκόρ 17-15 και βρίσκεται εκτός οχτάδας.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο ενορχηστρωτής για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με 8 πόντους και 11 ασίστ, αλλά ο αειθαλής Γιώργος Πρίντεζης (18 π.) κέρδισε τα περισσότερα χειροκροτήματα στην γ’ περίοδο. Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν πρώτος σκόρερ με 19 πόντους, ενώ έπαιξαν και οι Λαρεντζάκης 8, Σπανούλης 4, Ζαν-Σαρλ 8, Τζένκινς, Κουφός 8, Έλις 11, ΜακΚίσικ 4.

Απουσίασαν και πάλι λόγω τραυματισμών ο Κώστας Παπανικολάου (που σήμερα έγινε πατέρας για πρώτη φορά) και ο Χασάν Μάρτιν, ενώ ο Χάρισον έμεινε εκτός …ενδεκάδας.

Οι Πρέπελιτς (12), Σαν Εμετέριο (11), Μαρίνκοβιτς (10) πρωταγωνίστησαν στην, τελικά άκαρπη, αντεπίθεση της Βαλένθια στην δ΄ περίοδο.

O Oλυμπιακός θα παραμείνει στην Ισπανία, αφού αντιμετωπίζει μεθαύριο τη Ρεάλ (18-14) στη Μαδρίτη, στο προτελευταίο παιχνίδι της ευρωπαϊκής του σεζόν.

Η «βασίλισσα», που κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα πλέι-οφ, δεν θα έχει στον πάγκο της τον Πάμπλο Λάσο, ο οποίος τιμωρήθηκε για την έντονη φραστική επίθεσή του εναντίον των διαιτητών του χθεσινού αγώνα με την Εφές (83-108).

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο το βράδυ της Πέμπτης. Οι «πράσινοι», που βρίσκονται στη 16η θέση με ρεκόρ 10-20, ηττήθηκαν χθες από τη Βασκόνια στο ΟΑΚΑ με 82-97. Στο αυριανό ματς αναμένεται να επανεμφανιστεί μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας λόγω τραυματισμού ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να προπορεύεται με ρεκόρ 23-9, παρά τη χθεσινή ήττα της από τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με 99-94 στην παράταση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter