Euroleague: Αναβάλλονται οι αγώνες μέχρι νεωτέρας

Euroleague: Αναβάλλονται οι αγώνες μέχρι νεωτέρας

Τη διακοπή όλων των αγώνων μέχρι νεωτέρας αποφάσισε όπως αναμενόταν, και η Euroleague.

Δείτε επίσης: Euroleague: Με μάσκες αναχώρησαν για το Βερολίνο οι παίκτες του Ολυμπιακού

Η αρχική απροθυμία της Βαρκελώνης κάμφθηκε μετά από τα διαβήματα των ομάδων, των αθλητών, αλλά και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

H απόφαση της Euroleague βρήκε την αποστολή του Ολυμπιακού εν πτήσει προς τη Γερμανία, όπου είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί (αύριο) ο αγώνας με την Αρμάνι Μιλάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» έμαθαν το νέο αμέσως μετά την προσγείωση στο Βερολίνο.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός ειδοποιήθηκε έγκαιρα και δεν ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για το ραντεβού με τη Φενέρμπαχτσε.

Όπως γράφουμε σε ξεχωριστό ρεπορτάζ, σήμερα βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό ο μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης Τρέι Τόμπκινς.

Aπομένουν 6 αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου.

Διακόπτεται επίσης το Εurocup, το οποίο γίνεται υπό την αιγίδα της ίδιας διοργανώτριας αρχής και είχε φτάσει στα προημιτελικά του με συμμετοχή του Προμηθέα Πάτρας.

Μερικές ώρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει παρόμοιο μέτρο και η FIBA, η οποία διοργανώνει μεταξύ άλλων το Basketball Champions League. Η ΑΕΚ είχε προκριθεί στην οχτάδα, ενώ το Περιστέρι αποκλείστηκε χθες.

Ο δικός μας ΕΣΑΚΕ ανέβαλε τη διεξαγωγή της αγωνιστικής της Basket League που είχε προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και αναμένεται να διακόψει το πρωτάθλημα μόλις συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε από χθες την αναστολή όλων των διοργανώσεων που διεξάγονται υπό την ευθύνη της.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα διακόπηκε και το ΝΒΑ, ενώ τα τελικά του NCAA αποφασίστηκε προσωρινά να διεξαχθούν με κλειστές πόρτες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter