Euroleague: Αναβολή ή μετάθεση του ματς με την Αρμάνι ζητά ο Ολυμπιακός

Euroleague: Αναβολή ή μετάθεση του ματς με την Αρμάνι ζητά ο Ολυμπιακός

Την αναβολή ή αλλαγή έδρας του αγώνα της Παρασκευής με την Αρμάνι στα πλαίσια της Euroleague ζήτησε επίσημα ο Ολυμπιακός. Το ματς έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Μιλάνο χωρίς θεατές.

Στην επιστολή που έστειλε η διοίκηση της πειραϊκής ΚΑΕ στη διοργανώτρια αρχή ζητείται να μετατεθεί το ματς σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ενώ αντιπροτείνεται ως εναλλακτική λύση η διεξαγωγή του σε πόλη της νότιας Ιταλίας (Ρώμη) ή έστω στη Γένοβα, που βρίσκεται έξω από τις προβληματικές λόγω κορονοϊού επαρχίες. Η απάντηση από την Euroleague αναμένεται αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα απαγορεύτηκαν όλες οι πτήσεις που συνδέουν την Ελλάδα με τη Βόρεια Ιταλία.

Ο εντός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ την επόμενη εβδομάδα θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το ίδιο ισχύει για το μεθαυριανό ματς του Περιστερίου με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στην Αθήνα στα πλαίσια του Basketball Champions League. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται την Πέμπτη στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε, χωρίς μέτρα ασφαλείας. Κανονικά αναμένεται να γίνει και το αυριανό δεύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Βόννη στη Γερμανία, όπου μάλιστα αναμένεται να το παρακολουθήσουν περίπου 300 Έλληνες θεατές.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter