Euroleague: Βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό

Euroleague: Βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό

Βαριά εντός έδρας ήττα από τη Βασκόνια γνώρισε ο ελλιπέστατος Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Εuroleague: 76-90, ημίχρονο 31-47. Πλέον, οι «κόκκινοι» μετρούν 5 νίκες και 4 ήττες στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε αποδεκατισμένος αφού λόγω του Covid-19 απουσίασαν οι Ζαν-Σαρλ, Έλις, Βεζένκοφ, Χαραλαμπόπουλος ενώ έλειψε και ο τραυματισμένος Χάρισον.

Οι Βάσκοι ξέφυγαν με διαφορά μεγαλύτερη των 20 πόντων από το πρώτο ημίχρονο κιόλας (21-43) και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Ο Ολυμπιακός αντεπιτέθηκε στο δεύτερο μέρος με πρωταγωνιστή τον Μακ κισικ κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους 7 πόντους, 60-67, αλλά δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Οι Σλούκας και Πρίντεζης πέτυχαν από 15 πόντους και οι Μάρτιν, ΜακΚίσικ 12 για τον Ολυμπιακό. Επαιξαν επίσης οι Λαρεντζάκης 6, Σπανούλης 7, Κόνιαρης, Παπανικολάου 7, Τζένκινς 2.

Ο Πιέρια Χένρι ήταν ο καλύτερος παίκτης της Bασκόνια με 17 πόντους και 11 ασίστ. Ο Ντράγκιτς πέτυχε 18, ο Πίτερς 16 και ο Πολονάρα 14.

Το ματς έγινε υπό το βλέμμα του Γιάννη Αντετοκούμπο ο οποίος αναχωρεί αύριο για την Αμερική μαζί με τα αδέλφια του, αφού προπονήθηκε αρκετές μέρες με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

O Παναθηναϊκός (2-6) υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ την ομάδα έκπληξη της φετινής σεζόν Μπάγερν Μονάχου, η οποία βρίσκεται στο 7-3 με προπονητή τον Αντρέα Τρινκιέρι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter