Euroleague: Δεν άντεξε ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη

Euroleague: Δεν άντεξε ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη

«Λίγος» για άλλη μία φορά σε εκτός έδρας αγώνα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ανώτερη Ρεάλ στη Μαδρίτη με 83-68. Στο ημίχρονο, οι Ισπανοί προηγήθηκαν με 48-30.

Οι «πράσινοι» μετρούν πλέον 8 νίκες και 14 ήττες και παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague, μακριά από την οχτάδα που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε τη νωθρότητα του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα (17-5, 33-20) και κράτησε αποστάσεις μέχρι το τέλος, με «ψαλίδα» που έφτασε και τους 21 πόντους (60-39).

Ο βελτιωμένος Γκριγκόνις και ο Γκουντάιτις οδήγησαν το «τριφύλλι» σε μία χλιαρή αντεπίθεση (60-47, 68-57, 76-65), αλλά η διαφορά δεν έπεσε ποτέ σε μονοψήφιο νούμερο, αφού οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν άστοχοι στα μακρινά σουτ (10/31 τρίποντα).

O Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματισμένους Πονίτκα, Μαντζούκα, Μποχωρίδη, που έμειναν στην Αθήνα. Οι νεοαποκτηθέντες Δημήτρης Αγραβάνης (ελαφρά τραυματίας) και Ματ Τόμας αναμένεται να κάνουν το ευρωπαϊκό ντεμπούτο τους την ερχόμενη εβδομάδα.

Επαιξαν οι τους Ουόλτερς 7, Λι 17, Γ. Καλαϊτζάκης 4, Π. Καλαϊτζάκης, Γκριγκόνις 12, Μπέικον 11, Ουίλιαμς 3, Παπαγιάννης 8, Γκουντάιτις 6, Αβδάλας.

Από τη Ρεάλ, που έπαιξε δίχως τους Πουαριέ, Χάνγκα, Αμπάλδε, ο άλλοτε «πράσινος» Μάριο Χεζόνια πέτυχε 14 πόντους. Ξεχώρισαν και οι Γιαμπουσέλ 16, Μούσα 12, Κορνελί 8, Ταβάρες 6, Ουίλιαμς-Γκος 6, Ντεκ 6.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Βασκόνια το βράδυ της Παρασκευής στη Βιτόρια. Την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο κατάμεστο ΣΕΦ τη δις πρωταθλήτρια Εφές, η οποία σήμερα νίκησε τη Ζαλγκίρις με 80-70.

Οι «ερυθρόλευκοι», που προπορεύονται στην κατάταξη μαζί με τη Ρεάλ (15-7), συνέτριψαν χθες τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη στην Κωνσταντινούπολη με 93-73. Η Μπαρτσελόνα μοιράζεται την τρίτη θέση με τη Μονακό με ρεκόρ 14-8, ενώ η Φενέρ έπεσε στο 13-9.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter