Euroleague: Εκτός ντέρμπι Μιλουτίνοφ και Παππάς

Euroleague: Εκτός ντέρμπι Μιλουτίνοφ και Παππάς

Χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, που είναι τραυματισμένος με διάστρεμμα εδώ και 10 μέρες, θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στο αυριανό ντέρμπι στο Φάληρο (21.00), στα πλαίσια της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague.

Ο Σέρβος σέντερ ελπίζει να προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Αναντολού Εφές, στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον Νίκο Παππά, τον οποίο ο Ρικ Πιτίνο άφησε εκτός προπονήσεων και αγώνων το τελευταίο τετραήμερο, χωρίς να γίνει γνωστή η αιτιολογία. «Είναι δική μου απόφαση», αρκέστηκε να πει ο Αμερικανός. Ο Παππάς δεν θα παίξει ούτε στο ματς της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα, θα παίξει κανονικά ο Ουάιλι, ο οποίος επανεμφανίστηκε με 18 πόντους στον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τη Λάρισα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 11η θέση με ρεκόρ 11-15, ενώ ο Παναθηναϊκός παραμένει στην 6η με απολογισμό 14 νίκες και 12 ήττες. Στο μεταξύ, η Euroleague αποφάσισε την κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή του αυριανού αγώνα Αρμάνι-Ρεάλ στο Μιλάνο, υπό τον φόβο του κορονοϊού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter