Euroleague: Ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα ο Μίροτιτς

Euroleague: Ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα ο Μίροτιτς

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος από το σίριαλ του φετινού καλοκαιριού όσον αφορά τα μπασκετικά τεκταινόμενα στην Ευρώπη. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης τη λύση της συνεργασίας της με τον 32χρονο Μαυροβούνιο φόργουορντ Νίκολα Μίροτιτς.

Οι δύο πλευρές είχαν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για αρκετές εβδομάδες ούτως ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να «σπάσει» το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του 32χρονου σταρ. Κάτι που παρά τις όποιες ανακοινώσεις, επετεύχθη κατά το ήμισυ σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, που αναφέρει ότι οι δυο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια για το υπόλοιπο του συμβολαίου του 32χρονου με τους «Μπλαουγκράνα».

Ο Μίροτιτς διεκδικεί ποσό άνω των 20 εκατ. ευρώ από τους Καταλανούς, ενώ παράλληλα φουντώνει το γαϊτανάκι φημών αναφορικά με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Η περίπτωσή του έχει «παίξει» στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της Αρμάνι, της Παρτίζαν, του Ερυθρού Αστέρα και άλλων συλλόγων της Euroleague. Mε τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Μαυροβούνιου καλαθοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της Πέμπτης διακινούνται φήμες μέσω δημοσιογράφων από την Ιταλία αλλά και στα social media περί ασυμφωνίας του 32χρονου με τους Σέρβους, βάζοντας εκ νέου στο κάδρο άλλους «μνηστήρες» από τη Euroleague, μαζί και τον Παναθηναϊκό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter