Euroleague: Εντυπωσιακός ο ΟΦΗ ισοπέδωσε με «τεσσάρα» τη Λαμία

Euroleague: Εντυπωσιακός ο ΟΦΗ ισοπέδωσε με «τεσσάρα» τη Λαμία

Με μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία, την οποία συνέτριψε με 4-1 για την 22η αγωνιστική της Super League και την βύθισε ακόμη πιο πολύ στη βαθμολογία.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 8′ αιφνιδίασε τη Λαμία ανοίγοντας το σκορ με πλασέ του Τοράλ μετά από έξοχο συνδυασμό με τον Μπάκιτς.

Οι Κρητικοί ήλεγξαν το ματς, είχαν κι άλλες καλές στιγμές και οι γηπεδούχοι κατάφεραν μετά το 20λεπτο να συνέλθουν και να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Μάλιστα είχαν πολύ καλή ευκαιρία στο 34′ να ισοφαρίσουν όταν ο Αμπάντα γύρισε στη περιοχή, εκεί πετάχτηκε ο αμαρκάριστος Μαρτίνεθ αλλά το σουτ κόντραρε σε σώματα κι έφυγε κόρνερ.

Ομως τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων ήταν πολλά και στο 43′ από βαθιά μπαλιά του Λάρσον ο Μπάκιτς πλάσαρε για το 0-2…

Στο β’ μέρος η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που σημείωσε το 0-3 στο 61′ με τον Ντιουσέ και τελείωσε υον αγώνα. Στο 88″ ο Φελίπε που είχε μπεί αλλαγή λίγο νωρίτερα διαμόρφωσε το 0-4.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 90’÷5′ στο τελικό 1-4 με τον Τσιλούλη .

Ο διαιτητής Γκάμαρης «κιτρίνισε» τους Μεγιάδο, Σιμόν, Περέα.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Αμπάντα, Κορνέζος, Παύλοβετς (22′ Τσιλούλης), Σιμόν (75′ Βαδιλαντωνόποθλος), Τζανετόπουλος, Τζανδάρης (46′ Νούνιες), Σλίβκα, Μαρτίνεθ, Ρόμανιτς (64′ Ασκόφσκι), Βέργος (75′ Μανούσος).

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Λάρσον, Μεγιάδο (68′ Περέα), Ντιουσέ, Μπαλογιάννης, Μπάκιτς (75′ Φελίπε), Τοράλ (68′ Νέιρα), Γκρόνινγκ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter